Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Soukromá výuka angličtiny v Praze a okolí, tlumočení angličtiny, poradenství s vazbou na angličtinu.

Provozujeme jazykovou školku a jesle v rodinném prostředí, která poskytuje program v českém a anglickém jazyce pro děti od 15 měsíců do 7 let.

Angličtina pro starší 40 let - skupinová výuka od roku 1999.

Vyučování v oboru cizích jazyků. Nabídka výuky anglického jazyka všech úrovní v individuálních a skupinových kurzech, soukromých i firemních.

Překladatelství a tlumočení Jazyková výuka Manažerské vzdělávání

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Výuka - anglický jazyk pro děti od 2 let. Anglická mateřská škola.

Kompletní firemní jazykový servis na klíč. Výuka anglického, španělského, francouzského a německého jazyka pro zaměstnance. Komunikace v odborném jazyce. Znalost gramatiky. Produkce společenských akcí, zařizování a projekce. Fotografování maminek, miminek a budoucích modelek.

Výuka, překlady a tlumočení - angličtina, němčina obchodní, právní, firemní - individuální kurzy.

Školení, rekvalifikace a učení. Nabízíme kurzy kvalifikační, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovního ruchu, agličtina.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Jazyková škola Překlady Tlumočení

Jazyková škola: -výuka jazyků (angličtina, francouzština, němčina, španělština) -denní pomaturitní studium -speciální program přípravy k různým typům státních a mezinárodních zkoušek -překlady a tlumočení -kurzy češtiny pro cizince -kurzy pro děti.

Jazyková škola - kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny a ruštiny.