Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

VA Akademie se zaměřuje na profesní vzdělávání a rozvoj Virtuálních Asistentů.

Služby - logistické poradenství, vzdělávání a audity - člen komory logistických auditorů č. 09020.

Vzdělávací a lektorská činnost: - pedagogických pracovníků, - řídících pracovníků ve školství. Nakladatelství: - odborná literatura.

Vzdělávací společnost poskytuje tyto služby: - rekvalifikační kurzy - kurzy na klíč pro firemní zákazníky - e-learningové kurzy - vzdělávání pedagogických pracovníků - poradenství v řízení a rozvoji lidských zdrojů - poradenství v oblasti projektů - specializace na vzdělávání osob se středoškolským a vyšším vzděláním které působí na ...

Služby: - školení a poradenství v oblasti projektového řízení.

Poradenské služby - pořádáme konference, odborná školení - nabízíme pro soukromé společnosti a podnikatele marketingové služby a obchod s územními samosprávami.

Školení, odborné semináře: - daňová problematika.

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství J

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství Jsme původem česká vzdělávací a poradenská společnost.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení i dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - koordinátor BOZP.

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Služby - pořádání vzdělávacích seminářů, konferencí a kongresů pro lékaře.

Personalistika. Lektorské služby. Koučink, mentoring pro firmy

Služby - řešení v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky - analýza, návrh řešení, realizace a dodávky IT projektů - outsourcing IT specialistů, konzultantů a řešitelských týmů - konzultace, školení, semináře.

Činnost: - sužby v oblasti BOZP, požární ochrany - koordinátor BOZP - školení BOZP, PO, první pomoci, lešenářů.

Služby - vzdělávací kurzy pro strážníky městských a obecních policií, asistenty prevence kriminality a domovníky preventisty, dále pro osoby působící v oblasti bezpečnostního managementu.

SLUŽBY: - vzdělávací instituce akreditovaná MPSV ČR - lektor, školitel, konzultant, poradce, průvodce, supervizor v oblasti sociálních služeb a standardů kvality SQSS CERTIFIKÁT: - supervizor rozvojové supervize v oblasti sociálních služeb - průvodce v zavádění standardů kvality sociálních služeb (výcvik MPSV) - průvodce v problematice ...

Služby: - poradenská, personální a vzdělávací společnost - manažerské kurzy a semináře

Vzdělávací a poradenský institut. Projekty a dotace ze strukturálních fondů EU. Personální poradenství a audity: -výběr pracovníků, psychologická diagnostika, zprostředkování zaměstnání. Kurzy, školení pro firmy, podnikatele: -odborné kurzy: -management, marketing, logistika, obchod, personalistika, obchodní, jazykové ...

Činnost - výroba a provozování informačních systémů pro elektronické zadávání veřejných zakázek - vzdělávání v oblasti zadávání veřejných zakázek - E-aukce na klíč - Analýza, návrh a vývoj internetových aplikací. Pobočka Pardubice: - adresa: Malá 210, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí.

Služby: - public relations PR - marketing - kurzy, školení marketingu.