Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Rekvalifikace, profesní kvalifikace, gastronomické semináře a kurzy, kurzy a semináře počítačové gramotnosti, kurzy daňové evidence, první pomoc.

Profesní vzdělávání, kurzy, semináře: - účetnictví, daně.

Společnost DAF Trucks CZ, s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou, marketingem a prodejem středních a těžkých užitkových vozidel, dále dovozem, distribucí a servisem nákladních automobilů značky DAF. Vyrábíme také náhradní díly, součásti sestav pro nápravy, kompletní motory pro autobusy a speciální vozidla. Dále nabízíme asistenční službu DAF ITS. V ...

Služby - školení řidičů - kodiční jízdy.

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

Služby - týmový koučink - individuální koučink - koučink a poradenství pro malé firmy.

Služby - pořádání vzdělávacívh kurzů - kurzy obrany civilních bezpečnostních složek - security kurzy - kurzy pro městskou policii - kurzy občanského práva.

Poradenská činnost - kurzy, školení, semináře v oblasti managementu chemických látek.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - kontrola dokladů, směrnic - revize, periodické kontroly protipožárních prostupů (ucpávek) - požární značení.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Služby - vedení účetnictví a zpracování daní - kurzy účetnictví - finanční poradenství. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce.

Služby - laboratorní analýzy - komplexních služeby v oblasti DNA sekvenování a Real-Time PCR - pořádání kurzů a workshopů.

Služby: - zvýšení obchodního výkonu - rozvoj obchodníků, manažerů - nastavení firemní strategie - koučink a školící služby

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Poradenství a vzdělávání v oblastech podnikového řízení, systému jakosti a péče o životní prostředí.

Služby: - poradenství - vzdělávání

A) KURZY: Opakovaně pořádáme kurzy, na kterých prakticky u počítače a za pomocí lektora můžete pronikat do podstaty programování, do detailů platformy .NET a programovacího jazyka, tvorby webu i návrhu databází a databázových aplikací.

Vzdělávací agentura: - kurzy, školení pro firmy a podnikatele.

Vzdělávací společnost: - rekvalifikační, certifikované kurzy z oblasti podnikání, účetnictví, daní a marketingu.

Počítačové kurzy v Příbrami. Pro jednotlivce i skupiny, pro začátečníky i mírně pokročilé, příprava na testy ECDL. MS Windows, MS Office, internet.

Naše daňová a účetní kancelář byla založena v roce 1999. Klientům poskytujeme komplexní služby v oboru daní a účetnictví, včetně ekonomického poradenství. Součástí našeho servisu jsou informace o změnách v aktuální legislativě, upozornění na informace a stanoviska Generálního finančního ředitelství, Koordinační výbory KDP a GFŘ a judikaturu. ...

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Personální vzdělávací společnost. Pořádání workshopů, seminářů a tréninků. Koučing, psychodiagnostika a otevřené kurzy psychologie.