Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kurzy - sebeobrana - instruktoři sebeobrany - kvalifikace pro bezpečnostní služby

Taneční škola: - společenský tanec - služby pro společenské akce - zahajovací předtančení, taneční vstupy během večera (i s účastí publika), moderování - vlastní taneční orchestr.

Profesní a manažerské vzdělávání. Kurzy, rekvalifikace, vzdělávání: - jazykové, účetní, strojníků, jeřábníků, BOZP. Poradensví v oblasti personálního rozvoje.

Kadeřnictví Manikúra - nehtová modeláž Pedikúra Masáže Rekvalifikační kurzy, školení - pedikúra, manikúra.

Kurzy správného stravování aneb jídlo jako radost, FITCLUB cvičení s nutričním dohledem, Cvičíme s měsícem se sdílením radosti, Klub osobního rozvoje, individuální poradenství v oblasti zdravý životní styl, minikurzy péče o pleť, vizáže a změny image, Zážitkový víkend, tvarování postavy, nutriční poradenství

Středisko volného času Korunka nabízí různé druhy kroužků - od sportovních přes přírodovědné, umělecké, společenské a taneční. Využití volného času nabízíme také dospělým, předškolákům a ostatním zájemcům. Pořádáme letní dětské rekreace, příměstské tábory, různé druhy a typy akcí.

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Potápěčské centrum : -škola potápění SSI, ČPŠ -seznamovací kurzy potápění pro děti a veřejnost - potápěčská cestovní agentůra, pořádáme výpravy Česko, Polsko, Rakousko, Itálie, Egypt a jiné - foukání lahví vzduchem a nitrxem Maloobchodní prodej a e-shop kup-potapeni.cz : -potápěčské vybavení -video a foto technika pod vodu -zboží ...

Poradenské, lektorské a auditorské služby v oblasti systémů managementu podle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1. Optimalizace procesů, podpora tvorby analýz FMEA, FTA, podpora při řešení problémů metodami týmové práce (SWOT, Diagram příčin a následků, 5WHY, 5W1H, Stromový diagram, Diagram vzájemných ...

Činnost: - vzdělávací činnost v oblasti silniční dopravy - poradenství a konsultace v silniční dopravě.

Jsme moderní dynamická firma zabývající se komplexními překladatelskými a tlumočnickými službami a jazykovými kurzy na vysoce profesionální úrovni již od roku 1998.

Metoda RUŠ-Terapie pro řešení psychických i fyzických problémů. Změna programů v hlavě. Meditace. Semináře osobního rozvoje. Kursy břišních tanců. Oriflame-zprostředkování obchodu

Revize: - elektrická zařízení do 1000V - hromosvody. Servis: - CNC zařízenídodávka - náhradní díly. Školení: - obsluhy CNC strojů.

Vzdělávací středisko. Školení, kurzy, rekvalifikace: - kadeřnice, kosmetička, pedikúra, manikúra, nehtová modeláž - permanentní make-up - provozovatel sauny, solária - vizážista - zájmové a nádstavbové kurzy.

Jazykové vzdělávání: - výuka jazyků pro děti, mládež a dospělé - angličtina, němčina. Speciální vzdělávací jazykové programy. Příprava na mezinárodní zkoušku FCE pro mládež. Firemní vzdělávání. Individuální vzdělávání.

Překlady, tlumočení a výuka ruského jazyka Soudní tlumočník, člen JTP Specializace na technickou, obchodní a právnickou ruštinu

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Prodej, oprava, servis, plnění, kontrola, revize: - hydranty, hydrantové systémy - hasicí přístroje - práškové, CO2, vodní, pěnové, pojízdné. Služby v PO a BOZP - požární ochrana: - požární dokumentace - dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Centrum jazyků se zabývá výukou cizích jazyků ve firmách a v individuálních lekcích. Orientujeme se jak na obecný jazyk, gramatiku a konverzaci, tak na odborná témata (technika, medicína, marketing apod.). Dále se věnujeme tlumočení, překladům a korekturám všech typů textů. Naší specializací je německý, anglický a český jazyk.

Jazyková škola, jazykové kurzy. Výuka: - angličtina. Překlady, tlumočení, korektury.