Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Sport-lyžování. Ski areál s možností nočního lyžování. Půjčovna: -sportovního vybavení, lyže. Lyžařská škola.

Jazyková škola. Celoroční a intenzivní jazykové kurzy - anglický jazyk: - konverzační kurzy angličtiny - kurzy obchodní angličtiny.

Kanadská vzdělávací společnost Angličtina ve školce, škole, klubu, rodině Vyškolíme vám učitele. Akreditace MŠMT. Naučíme vás jak se učí angličtina hrou. Nabídneme publikace 0K+1-6, CD-ROMy Pobočky: - Za Zámečkem, Praha - Jinonice tel.: 602834645 - MŠ, Náměstí Svornosti 8, Brno - Žabovřesky tel.: 602834645 - Penzionek Senioři a ...

Jazyková škola Hello. Jazykové kurzy: - angličtina - francouzština - italština - němčina - ruština - španělština. Pomaturitní studium. Překlady, tlumočení.

Vzdělávání dospělých, kurzy, semináře, dálkové studium: - astrologie - grafologie - psychologie - arteterapie - semináře - konference. Provozovna: - Ostrava-Zábřeh, Nám. SNP 1.

Školení: - BOZP - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - hygiena práce - požární ochrana. Zpracování Prohlášení o shodě. Revize: - elektro - hromosvody - hasící přístroje, hydranty - tlakové a zdvihací zařízení. Výkon koordinátora BOZP.

Jazykové a kulturní centrum nabízí individuální, skupinové i firemní kurzy francouzštiny. Rodilí mluvčí i čeští lektoři. Propagujeme moderní styl výuky. Přípravné kurzy a skládání mezinárodních zkoušek DELF, DALF. Mediatéka, knihovna, kulturní akce.

Svaz účetních. Nabídka školení a certifikace v oblasti účetnictví a daní.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Studio pro pomoc ženám - poradenství a kurzy v oblasti zdraví, krásy, osobního rozvoje, hubnutí, psychologie. Psychoterapie, pomoc ženám v krizi. Pomoc při uplatnění těžko zaměstnatelných žen.

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština.

Jazyková škola. Jazykové kurzy. Výuka - jazyky: - němčina, německý - angličtina, anglický - španělština, španělský - francouzština, francouzský - angličtina pro děti a mládež. Multimediální vydavatelství pro výuku cizích jazyků: - tvorba audioučebnice, výukové programy pro PC (výukový PC software).

Požární ochrana: - dokumentace PO - zpracování dokumentace PO - požární preventivní prohlídky - kontroly stavu PO - požárně bezpečnostní řešení stavby - školení PO zaměstnanců.

Služby: masáže - regenerační, relaxační, zdravotní - reiki masáže - magnetizerská terapie - hlídání dětí - kurzy - masáže, meditace a vizualizace, Reiki.

Školení: - zaměstnance v BOZP a PO - vyhodnocování pracovních rizik - vedení dokumentace BOZP a PO - revize elektrozařízení.

Provozovna. Potápěčské centrum. Škola - kurzy potápění. Prodej, servis: - potápěčská technika (výstroj). Cestování, cestovní agentura: - potápění. Sídlo firmy: - Brníčská 1442, Uničov.

Mediální a manažerské poradenství. Poradenství pro komunikaci s médii, s partnery a zaměstnanci, sociologické poradenství. Zpracování odborných analýz a odhadů, pomoc s tvorbou a vyhodnocením motivařních systémů a řešení problémů s motivací zaměstnanců. Poskytování: - lektorské služby (mediální komunikace, informační bezpečnosti).

Anglicky 4x rychleji - výuka Callanova metoda. Jazykové kurzy angličtiny (anglický jazyk): - pro mládež a dospělé - pro zaměstnance - pro maminky s dětmi (hlídání dětí během výuky angličtiny) - individuální kurzy přizpůsobené vašim jazykovým potřebám. Ukázková hodina zdarma.

Lektorství, překladatelství, tlumočnictví. Překlady, tlumočení: - z češtiny do angličtiny (z českého jazyka do anglického) - z angličtiny do češtiny (z anglického jazyka do českého). Výuka: - základy češtiny pro cizince - základy španělštiny.

Kurzy obecného jazyka pro všechny úrovně pokročilosti - španělština, portugalština. Kurzy jazyka pro firemní praxi. Výuka jazyků. Překlady a tlumočení - překladatelské služby. Soudní překladatel z a do jazyka španělského a portugalského (španělštiny a portugalštiny).

Jazyková škola: - kurzy: - pro podniky - pro veřejnost - obchodní angličtina - bussines english - jednoleté denní pomaturitní studium - angličtina, němčina - mezinárodní zkouška CAMBRIDGE - typ A - možnost individuální přípravy - hlavní jazyky - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Jazyková agentura - překlad: - ...

Dům dětí a mládeže - středisko volnočasových aktivit nejen pro děti a mládež. Zájmové útvary (sportovní, výtvarné, taneční, technické i přírodovědné), soutěže, kulturní akce, vzdělávací programy pro školy i veřejnost.

Jazyková škola, jazykové kurzy: - individuální - firemní - víkendové - angličtina - němčina - španělština - italština.