Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazykové kurzy, jazyková škola: - angličtina, španělština, francouzština, němčina, polština, ruština, čeština pro cizince - pomaturitní studium.

Jazyková škola, centrum vzdělávání pro děti a dospělé: - celoroční kurzy pro předškoláky, školáky, studenty, dospělé - kurzy a jazykové pobyty - anglická školička - zkoušky a doučování. Další výkové centrum v Bruntále: - Nám. Míru 4/5, Bruntál.

Vzdělávací centrum: - individuální výuka angličtiny - Koučování Dluhová poradna: - Poradenství v oblasti dluhů, exekuce a insolvence - Komunikace s exekutory, rozhodci, dlužníky - Sepsání návrh na osobní bankrot - Komunikace v oblasti platebních příkazů

Svářečská škola: - svářečské práce - kurzy svařování.

Soukromá i firemní výuka angličtiny, francouzštiny, němčiny, ruštiny, španělštiny a italštiny.

Grafické, reklamní, fotografické služby: - grafické práce - letáky, plakáty, bannery, kalendáře, formuláře - reklamní cedule - fotografování akcí - fotoobrazy - kurzy fotografie.

Poradensko-servisní organizace, která poskytuje široké spektrum služeb vedoucích k podpoře rozvoje podnikání v regionu. Tyto služby jsou poskytovány v souladu se standardy obvyklými v zemích Evropské unie. Podpora - inovační aktivity firem: - podnikatelské poradenství - umístění firem: - Podnikatelské a inovační centrum BIC Ostrava - ...

Manažerské kurzy. Školící a poradenské služby.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Občanské sdružení. Pobočka: - Textilní 6, 79401 Krnov - tel.: 554692260. Služby: - akreditované rekvalifikační kurzy.

Dětské studio Kouzlo: - hlídání dětí - cvičení rodičů s dětmi - pohybový a výukový program - hudební program.

Soukromá jazyková škola. Jazykové kurzy: - pro podniky a instituce - pro veřejnost - individuální výuka.

Golfový klub. Golfová škola. Sauna. Perličková koupel - masáže sportovní, reflexní terapie. Kontaktní adresa: - Kolofíkova 17, Krnov.

Školení. Personalistika. Vývoj na trhu práce Nabídky práce.

Kurzy: - masérské, masáže - baňkování - čokoládové - indické - relaxační masáže a zábaly - uvolňování lymfatických uzlin - masáže bylinnými sáčky.

Lekce Aqua Fitness. Školení instruktorů - semináře.

Pracovně lékařská péče. BOZP. Školení: - první pomoc. Zdravotnické vzdělávací programy.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

Roční přípravné kurzy pro přijímací řízení VŠ. Jazyková škola. Firemní vzdělávání. Mateřská školka Sokratesek: - Ostrava-Hrabůvka, Mjr. Nováka 1455/34 - tel.: 734578174 - www.sokratesek.cz.

Pořádání kurzů: - účetnictví, daně - mzdy, personalistika - marketing - počítače. Sídlo: - Praha, Nám.14. října 1307/2.

Taneční škola. Kurzy tance a společenské výchovy pro mládež. Kurzy pokračovací pro absolventy základních kurzů. Kurzy tance pro manželské páry a partnerské dvojice. Kurzy stepu a stepového tance pro děti od 12 let. Kurz stepu pro dospělé. Přednášky o praktickém užívání společenských pravidel. Organizování: - společenské akce - programy ...

Pobočka. Půjčovna: - klávesové nástroje - klavíry a piana. Klavírní školy pro začátečníky.

Teoretická výuka taktiky a strategie sebeobrany krátkou střelnou zbraní, včetně zprostředkování ostré střelby na schválených střelnicích.