AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Prodej. Autopříslušenství, autodíly: - značky BOSCH, BLAUPUNKT. Potápěcí technika: - láhev se stlačeným vzduchem - maska, šnorchl - detektory kovů i do vody, majáky - kombinéza + short + kukla - plicní automatika, baterie, světelné rampy, radio - nová řada baterií BOSCH S3, S4, S5, brzdové třmeny - žaket (vyvažovací ...

Služby: - kurzy němčiny - soukromá výuka německého a českého jazyka - doučování českého a německého jazyka - překladatelská činnost (ČJ, NJ) - lektorování seminářů, kurzů - editorská a korektorská činnost (český jazyk).

Služby: -revize a opravy hasících přístrojů, požárních vodovodů (hydrantů) -vypracovnání posouzení požárního nebezpečí objektů a činností -školení a vypracování dokumentace v oblastech PO** a BOZP -revize elektrických zařízení a hromosvodů včetně odstranění závad -poradíme jak efektivně a ekonomicky vybavit objekty -komplexní nabídka ...

Podnikatelské a vzdělávací centrum má k dispozici ubytování o kapacitě 50 lůžek s možností přistýlek. Hosté mají k dispozici parkování uvnitř hlídaného areálu, WIFI připojení zdarma.

Nabízíme vedení účetnictví, mzdové agendy, daňové evidence či rekonstrukci účetnictví. Zajišťujeme vzdělávací semináře a kurzy.

Činnost: - jízdy se psím spřežením - mushing.

Činnost: - služby v oblasti BOZP, PO - školení bezpečnost práce, požární ochrana.

Služby: -kosmetické poradenství -kurzy. Prodej: -kosmetika -oděvy, prádlo.

Semináře: - Bowenova technika - Reiki a konstelace

Jazyky Pechová Služby: -jazykové kurzy -odpolední kurzy pro veřejnost -výuku ve firmách -kurzy pro ženy na mateřské dovolené spojené s hlídáním dětí. Kurzy probíhají na Domě zdraví, Vrchlického 57, Jihlava. Učebny jsou ve 2. patře budovy v č. 234 a 237.

Jazykové centrum, výuka, kurzy: - anglický jazyk - německý jazyk - ruský jazyk - francouzský jazyk - španělský jazyk - italský jazyk. Služby: - jazykové audity - překlady, tlumočení (angličtina, němčina, ruština, ukrajinština).

Jazyková škola. Skupinové a individuální kurzy anglického a francouzského jazyka. Konverzace s rodilým mluvčím.

Kurzy, školení pro: - obsluha strojů pro zemní práce - řidiče manipulačních vozíků - obsluhy fréz na živičné povrchy - jeřábníky, vazače.

Činnost: - poradenské služby v oblasti ochrany životního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - procesní řízení

OA a JŠ Jihlava. Studium na OA je denní čtyřleté s důrazem na výuku jazyků a ekonomických předmětů. Je ukončeno maturitní zkouškou. Absolvent obchodní akademie se uplatní zejména ve skupině povolání zaměřených na výkon ekonomických, obchodně podnikatelských a administrativních činností v podnicích všech právních forem a v ostatních organizacích. ...

Maloobchod, servis, výkup: -vysokozdvižné a paletové vozíky -použité i nové vozíky -prodej i výkup -opravy na firmě i u zákazníka -náhradní díly, pneumatiky, trakční a startovací baterie -revize vzv -kurzy na řidičské průkazy na vzv -pronájem vysokozdvižných vozíků, dlouhodobý i krátkodobý.

Služby: -pořádání seminářů a kurzů pro soukromníky i pro firmy.

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...