Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Svářečská škola. Svařování: -hliník -litina -nerez -měď. Pájení: -měď -mosaz -nerez. Prodej: -učebnice o svařování.

Akademie: - jazykové kurzy - počítačové kurzy - rekvalifikační kurzy.

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.

Služby: -kurzy, výuka, školení: -český jazyk a literatura -výuka cizích jazyků -výchovy a základy společenských věd -dějepis -ekonomika -písemná a elektronická komunikace -pedagogika -management škol -zakázková školení pro kolektivy.

Posláním společnosti Jihočeská rozvojová o.p.s., je poskytování odborného sociálního poradenství, podpora a vznik nových sociálních služeb a - za pomoci realizace projektů - rozvoj aktivit občanské společnosti v Jihočeském kraji.

Služby: -školení -vzdělávání zaměstnanců..

Česká poradenská a vzdělávací společnost zaměřená na vzdělávání dospělých ve firmách a organizacích, jsme experti na rozvoj kompetencí..

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Nabídka víkendových jazykových kurzů angličtiny a němčiny s různými stupni pokročilosti.

Incentivní akce, konference, firemní prezentace, školení, semináře.

Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce, deratizace zajišťuje kvalifikační kursy, vzdělávání, organizuje semináře a školení. Vydává Zpravodaj DDD.

Odborné kurzy, v oboru elektrotechniky, BOZP - práce ve výškách - jeřábníci - vazači břemen - obsluha - řidiči el.výtahů řidiči manipulač.vozíků - motorové pily - křovinořezy aj.

Vzdělávací a poradenská společnost. Firemní kurzy: -management -řízení lidských zdrojů -osobnost efektivního managera -marketing -profesionální prodejní dovednosti -nákupní oddělení -asistentky, sekretářky -prezentační a lektorské dovednosti -osobní rozvoj -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární ochrana.

-kurzy první pomoci -proškolení v poskytování první pomoci -školení v bezpečnosti práce -školení požární ochrany

Školící středisko: -strojníků -BOZP -lešenářů -vazačů -jeřábníků -motorových pil -řidičů manipulačních vozíků

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

CSA, spol. s r.o. Ostrava. Auditorské ověřování: -roční účetní uzávěrky -účetní software -podnikatelské a neziskové subjekty. Sestavování daňových přiznání: -k dani z příjmu právnických a fyzických osob včetně odkladu termínu -k DPH -k ostatním daním. Kontroly: -daňová přiznání, plnění daňových povinností -účetnictví ...

Firma Rheapharm nabízí: - E - learning zaměřený na medicínskou oblast - pro farmaceutické firmy a její zaměstnance - personální činnost pro farmaceutické firmy - příprava uchazečů k pohovorům u farmaceutických firem

Lesnické vzdělávací (školící) středisko: - kurzy - školení pro hobby (amatérské) uživatele motorových pil - kurz obsluhy motorových pil a křovinořezů - školení obsluhy motorových pil a křovinořezů

Služby: - vzdělávací středisko Kurzy: - obsluha manipulačních motorových vozíků - strojníci stavebních strojů - obsluha motorové pily, křovinořezu...a další. Semináře Kompletní zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví, BOZP

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Zabýváme se: - poradenská činnost - pořádání rekvalifikačních kurzů a workshopů z oblasti vizáží, modelingu, modeláže nehtů, nehtové kosmetiky, masáží a dalších. Prodej: - zboží pro manikérky, pedikérky a nehtové designerky.