Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Společnost vznikla za účelem integrace nových poznatků z atraktivních oborů a přístupů ve vzdělávání a rozvoji dětí i dospělých ve 21. století, kterými jsou koučování (koučink), systemické přístupy, Neurolinguistické programování (NLP) a Ericksonský přístup (hypnóza a sugesce). Cílem je nabídkout širokou škálu nástrojů pro rozvoj sebe i ...

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.

Pořádání: -zdravotnické kurzy, školení, semináře. -odborné konzultace v oblati první pomoci. Rekvalifikační kurzy: -instruktor první pomoci. -zdravotník zotavovacích akcí. Školící středisko Luže-Bělá.

Maloobchod, e-shop: - pomůcky pro výškové práce, arboristiku - prodej pracovních a ochranných oděvů - vybavení pro lanové parky - stromolezecké chyty - geocatching pomůcky. Školení, kurzy: - AirSpade - výškové práce - arboristika. Služby: - revize BOZP - revize OOPP.

Vzdělávací akce a školení - komunikace a příbuzná témata: - pro firmy, manažerská školení - pro státní správu - ve zdravotnictví Psychologie trhu a reklamy: - marketing - analýza trhu - imageové kampaně.

Školící středisko. Pronájem: - konferenční prostory - školící prostory. Pořádání: - otevřené kurzy (kurzy první pomoci, výtvarné kurzy).

Agentura pro výchovu a vzdělání.

Nabízíme kompletní portfolio kurzů IT, které pokrývají pestrou škálu nejrůznějších oblastí od základů Windows a Linux až po pokročilou práci s MS Office, OpenOffice, počítačové grafiky, tvorby webových stránek, zpracování digitální fotografie a videa či správu sítě. Kromě poskytování standardních IT kurzů, pořádáním rekvalifikací a školení soft ...

Pořádáme kurzy a zkoušky cestovního ruchu, kurzy a zkoušky pro průvodce Prahou - kurzy pro pracovníky cestovních kanceláří, hotelů a informačních center - rekvalifikační a doškolovací kurzy. - školení přesně dle Vašich požadavků.

- Rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT. - Rekvalifikace v oborech : - kosmetika - holičství - kadeřnictví - manikůra s nehtovou modeláží - pedikůra včetně nehtové modeláže - masér pro sportovní a rekondiční masáže - provoz solárií. Provozovny : Praha 4- Michle, Pod Dálnicí 473/4 ; Děčín U Plovárny 38/2

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - svářecí (svařovací) technika - nářadí. Svářečská škola - tel. 605 260 418, 603 233 260. Školení svářečů - tel. 605 260 418.

Provádění epilace celého těla orientální metodou. Nabídka kadeřnických a kosmetických služeb, rekvalifikačních kurzů péče o pleť a masáží.

Naše rekvalifikační vzdělávací programy jsou určeny především pro občany, kteří hledají nové uplatnění na trhu práce. Cílem rekvalifikačních kurzů je nejen získání znalostí a dovedností potřebných pro novou profesi, ale sleduje i psychickou a motivační pomoc. To znamená zajištění společenského kontaktu, eliminace společenské izolovanosti, ...

Nabízíme semináře a školení v oblasti účetnictví, daní a právní problematiky, rekvalifikační a motivační kurzy.

Služby: - kosmetika - masáže Rekvalifikační kurzy: - kadeřnice - vizážistka - kosmetička - masérka - manikúra, pedikúra.

Autorizovaný dovozce profesionální kosmetiky pro kosmetické salony. Nabídka kurzů a školení.

Školení: - BOZP - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - hygiena práce - požární ochrana. Zpracování Prohlášení o shodě. Revize: - elektro - hromosvody - hasící přístroje, hydranty - tlakové a zdvihací zařízení. Výkon koordinátora BOZP.

Akreditované školicí a rekvalifikační středisko Rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT v oborech: - kosmetička - Kosmetické práce - masér(ka) - masér pro rekondiční a sportovní masáže - pedikúra - manikúra - manikúra - nehtová modeláž - kadeřnice - Holičské a kadeřnické práce - vizážistika a barvové poradenství. ...

Svaz účetních. Nabídka školení a certifikace v oblasti účetnictví a daní.

Prodej, servis, opravy: -vysokozvižné vozíky -repasované-použité vysokozvižné vozíky -provádění technických kontrol vysokozdvižných vozíků. -školení řidičů vysokozdvižných vozíků -prodej náhradních dílů.

Služby: - rekvalifikace v oborech kovo a elektro, příprava mládeže na toto povolání.

Vzdělávací a poradenské centrum Trynity provádí rekvalifikační kurzy, zejména pak kadeřnické, kosmetické a manikérské kurzy. Dále pořádá různá školení, semináře a poradenství v oblasti krásy a péče o tělo.

Školící středisko pro Microsoft: -počítačová školení pro začátečníky, pokročilé a IT specialisty -rekvalifikace uchazečů o zaměstnání (počítače, účetnictví, základy podnikání) -tréninky manažerských a obchodních dovedností -testování s mezinárodní platností certifikace ECDL -certifikované kurzy: Microsoft, AutoCAD kurzy, ...