Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Provozování sportovního a rekreačního areálu: -chov koní, rozhledna, 150km hipostezek, kemp, sportovní rybolov, projížďky na koních. Jezdecká škola: -letní tábory, tábor s koňmi -jezdecký kroužek, vyjížďky do přírody na koňmi -výcvikové lekce -ustájení privátních koní -pronájem tréninkových ploch -akce pro školy a školky ...

Pořádání kurzů pro firmy v oblastech image a etiketa. Kurzy: - image - profesionální image, osobní styl - etiketa - business etiketa, etiketa ve společnosti, komunikace na společenské akci - kulturní rozdíly - pro obchodníky a manažery, kteří se vydávají pracovně do zahraničí a chtějí se na svoji misi dokonale připravit.

Služby: - taneční kurzy salsy pro začátečníky i pokročilé - pohybové a relaxační studio

TJ SOKOL Prštice, z.s. zajišťuje sportovní, kulturní a společenské vyžití mládeže i dospělých. Naším cílem je rozvíjet nejen u dětí pozitivní vztah ke sportu, tělovýchově a k pohybovým aktivitám. Sportovní hala disponuje velkou tělocvičnou a venkovními tenisovými kurty s antukovým povrchem. Naše sportovní zařízení také nabízí ubytování až pro 52 ...

Poskytujeme vzdělávání dospělých - profesní, firemní, zájmové, projekty pro volný čas - pro ozbrojené složky, soukromé bezpečnostní služby a bezpečnostní profesionály, firmy, podnikatele, zaměstnance, mládež, občanská sdružení i veřejnost.

Společnost Timing Praha - RNDr. Jiří Weinberger, CSc. pořádá kurzy v oblasti komunikace, prezentace, manažerské dovednosti, marketing, personalistika, psychologické metody, umělecké kurzy a kurzy o víně a vinařství. Pořádáme také kurzy on-line. S námi se naučíte pracovat s riziky a lépe vést týmy, zdravě komunikovat, sugestivně prezentovat a dobře ...

Společnost Petra Parléře přispívá k obnově a rozvoji sídelních struktur. Usiluje o to, aby se architektura stala v českých zemích veřejným zájmem. Pořádá: - architektonické soutěže - odborné konference - semináře - odborné vzdělávací projekty.

Prodej lodí, plachetnic a příslušenství. Škola jachtingu, firemní akce a teambuilding Servis lodí a bazar lodí na Lipně.

Výuka začínajících, pokročilých a profesionálních muzikantů všech hudebních stylů v oborech: - elektrická kytara - akustická kytara - basová kytara - bicí - zpěv - klávesy - ukulele... a další.

Cestovní agentura: - pobytové a poznávací zájezdy - eurovíkendy - tuzemské pobyty - lyžařské zájezdy - lázeňské pobyty - okružních plavby lodí a letenky do celého světa.

Doučování z matematiky - matematika na úrovni SŠ, VŠ - příprava na přijímací zkoušky VŠE, ČZU, MZLU - příprava ke státní maturitě, na bakalářskou zkoušku.

nezisková organizace, která vznikla v roce 1999 s cílem podpořit rozvoj současného tance a souvisejících uměleckých oborů v České republice. SE.S.TA realizuje mnoho různorodých aktivit nejen pro vysoce profesionální účastníky a diváky, ale i pro široké publikum a pro děti. Hlavním záměrem organizace je pomáhat současnému tanci zapojit se do ...

Kurzy, semináře - vaření Gastronomické služby catering

Fotografování - architektura - interiéry - svatby - portréty - akty - reportáže Kurzy, workshopy - fotografování

Pořádání - letní tábory pro děti s výukou angličtiny

Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - kurzy lezení na horolezecké stěně - školení bezpečnosti práce

Semináře, přednášky, cvičení - osobní a firemní duchovní transformace

Činnost: -vydavatelská -nakladatelská -reklamní -marketing. Specializovaný maloobchod. Výroba, rozmnožování, nahrávání: -zvukový a obrazový záznam. Práce: -kopírování. Služby: -ubytování. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Pořádání: -odborné kurzy, školení a jiné vzdělávací akce -lektorská ...

Semináře - rodinné konstelace - supervize - koučování pro skupiny i jednotlivce

Lyžařská škola, specializované lyžařské kurzy pro dospělé, prodej a testování lyží LUSTi E-shop: - lyže LUSTi

Vzdělávací přednášky a kurzy zaměřené na bezpečné a smysluplné využití moderních technologii v osobním i pracovním životě.

Informační a propagační činnost v oblasti zahradnictví. Služby: - zahradnické informace, propagace - zahradnická publicistika, sestavování textů a publikací - přednášky, semináře, školení a kurzy pro profesionální i hobby sektor - konzultace a poradenství pro zahradnické prodejny a centra v oblasti propagace a marketingu - organizace ...

Služby: - regresní terapie - konzultace - LSVJ - Léčení skrze vyšší já - automatická kresba - kurzy, workshopy