Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Odborné semináře, rekvalifikační kurzy, konzultace: - pilates - jóga - fitness. Kurzy, lekce: - pilates studio - pohybové centrum.

Tenisová škola - kurzy tenisu - tenisové kempy - pořádáme turnaje. Další místo hraní: - adresa: Větrušická 842/23, 182 00, Praha 8 - Kobylisy

Služby: - vizážistka a stylistka - kurzy líčení - kosmetické služby

Služby: - vzdělávání dospělých a seniorů v různých oblastech.

Služby: - kapitánské kurzy, zkoušky - kurzy potápění Půjčovna, pronájem: - lodě pro mořskou i vnitrozemskou plavbu po celém světě.

Letecká škola. Služby: - výcvik pilotů ultralehkých letounů - výcvik pilotů normálních letounů - půjčovna letounů - okružní lety - akrobatické lety - letecké práce - parkování letounů - pronájem hangárů - pronájem učebny s vlastním barem, venkovním posezením.

Rehabilitační cvičení, skupinové cvičení - zdravotní, rehabilitační, jóga.

Služby: - vyhlídkové lety - výcvik pilotů ULL - půjčovna letadel

Služby - outdoorvý obchod - stylové ubytování, celoroční chata - kreativní dílna, kurzy kreativní tvořivost.

Činnost: - soukromá filmová škola - vzdělávání v oblasti výroby filmů, 3D animací a herectví.

Služby - osobnostní rozvoj - koučink - individuální terapie.

ECHO-Občanské sdružení pro vzdělání, volný čas a pobyt v přírodě - Outdoor agency ECHO se soustředí na pořádání teambuilding i teamspirit aktivit pro rozvoj Vašich zaměstnanců, koučování a různé programy pro školy i neziskové organizace. Provozujeme také lanové centrum Vávrovka. Sídlíme ve městě Tábor. Teambuilding: - budování, rozvoj ...

Mamajóga: - cvičení pro těhotné - cvičení pro maminky po porodu.

Společnost MERINIS, s.r.o. nabízí rozmanité spektrum kurzů a školení pro širokou veřejnost, firmy i státní správu. Pořádáme kurzy rozvoje osobnosti, jazykové kurzy a mezi naše služby patří také překlady jak běžných tak odborných textů. Sídlíme na Praze 2. Psychologie, organizace, služby: - výběrové řízení, metoda Assessment centre (AC) - ...

Služby - kurzy lyžování a snowboardingu - lyžařský a snowboardový výcvik.

Potápěčské Centrum Trigger Divers Nový Jičín - škola potápění - prodej výstroje pro šnorchlování, rekreační i technické potápění.

Plavecká škola - Baby club RELAXÁČEK plavání rodičů s dětmi - plavání žáků základních a mateřských škol probíhá na krytém bazénu v Kopřivnici a ve Studénce - Relax bar.

Dům kultury Města Orlové, příspěvková organizace pořádá kulturní, společenské a vzdělávací akce pro děti i dospělé. Naše nabídka kulturních akcí je široká, zajišťujeme divadelní představení, výtvarné i fotografické výstavy, estrády, hudební pořady nebo zájmové kurzy. V prostorách Domu kultury se nachází multifunkční sál, divadelní sál s ...

Fotografování Fotoateliér, fotografické kurzy pro děti - fotokroužek

Služby - fyzioterapie - kraniosakrální terapie - masérské kurzy.

Golfový klub - driving - 9-ti jamkové hřiště - cvičný green - lekce golfu - kurzy - výměna gripů a shaftů

Služby: - odborné poradenství v oblasti hubnutí a zdravé výživy - cvičení - kurzy zdravého stravování