Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Společnost Cesta naděje - Iva a Miloslav Bauerovi se zabývá pořádáním kurzů a seminářů z oboru osobního rozvoje. Soustředíme se na terapie a kurzy zaměřené na tělo i duši, které organizujeme po celé České a také Slovenské republice. Kurzy, semináře - kvantová realita - kineziologie - duchovní růst - Yuen method - 21 dnů osobního ...

Služby: - pronájem plachetnic, přehrada Orlík - kurzy jachtingu.

Škola lyžování: - výuka lyžování, snowboardingu.

Karlínské centrum pro školáky - doučování - pomáháme dětem s poruchami dysgrafie, dysortografie - logopedie. Adresa: ZŠ a MŠ Lyčkovo nám. 6, Praha Karlín.

Výroba: - bytový textil Prodej, e-shop - látky, látek - látky na patchwork - vlna, vlněné příze - pomůcky, potřeby Kurzy patchworku.

Společnost, která vyučuje děti zábavnou formou základy vědy, strojírenství, technologie a matematiky. Využívá edukační systém STEM. Poskytnutí vzdělávací aktivity dětem za pomocí kostek LEGO. Nabízí i možnost teambuildingu s kostkami i pro dospělé.

Služby - kurzy jógy - cvičení, semináře.

Služby: - osobní či skupinové tréninky

Činnost: - kurzy afrického a moderního tance - kurzy kontaktní improvizace - taneční workshopy.

Služby: - kurzy plavání pro děti, miminka - výuka plavání pro mateřské, základní školy.

Služby - golfové tréninky a kurzy - prodej golfového vybavení - servis golfových holí. Působiště: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25 .

Taneční škola Vavruška: - výuka tance pro mládež a dospělé - individuální lekce - Lady Latino - taneční, pohybová průprava pro děti od 3 let.

Kurzy plavání pro děti: - plavání miminek, batolat - výuka plavání pro předškolní, školní děti.

Služby - programy rozvoje osobnosti - kurzy Feuersteinovo instrumentální obohacování.

Služby - instruktor zdravotní tělesné výchovy - trenér systému spirální stabilizace páteře - instruktor čínských zdravotních cvičení Zhineng Qigong.

Školícím a poradenském centru: - kurzy pro manažery, obchodníky - koučování - HR servis.

Služby: - studio jogy a pilates

Pořádáme přípravné kurzy, pomaturitní studium a nulté ročníky na přijímací zkoušky právnických, ekonomických, filozofických a lékařských fakult.

Original výrobky - inspirace ke tvoření - kurzy a knihy o tvoření.

Činnost: - výuka francouzského jazyka