Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Kurzy, semináře, workshopy, osobní konzultace v oblasti mezilidských vztahů a sebepoznávání, zkoumání zákonitostí a souvislostí ve věcech kolem nás a ve schopností více zvládat vše, co se v našem životě odehrává, včetně zvyšování kvality mezilidských vztahů. Jsem držitelkou tekajenské licence životní filozofie Principy života ®, což znamená, že ...

Společnost Škola zdraví s.r.o. pořádá kurzy snižování nadváhy pro dospělé i děti, kurzy zdravého životního stylu.

Ve společnosti ABCtesty se zabýváme vzdělávací činností. Cílem je efektivní příprava na testy v různorodých oborech.

Helena Janušková ze Zlína je detoxikační poradce. Zaměřuje se na řízenou detoxikaci, klasické i Thajské masáže. C.I.C. metod tedy Controlled Inner Cleansing. Řízená a kontrolovaná detoxikace organismu jako očista těla i duše. Tato metoda vnitřní očisty organismu je vhodná jak u dospělých tak u dětí při dlouhotrvajících a chronických potížích ...

Plavecká škola. Kroužky výuky plavání pro děti od 1 roku do 15 let, cvičení pro rodiče a děti - koťátka Plavecké kurzy: -pro děti MŠ, žáky ZŠ a dospělé, Výuka v Uherském Hradišti, v Uherském Brodě, v Luhačovicích.

Plavecká škola. Kroužky výuky plavání pro děti od 1 roku do 15 let, cvičení pro rodiče a děti - koťátka Plavecké kurzy: -pro děti MŠ, žáky ZŠ a dospělé, Výuka v Uherském Hradišti, v Uherském Brodě, v Luhačovicích..

Školení IT poradenství Vzdělávací akce

Prodej - ajurvédská zubní pasta z neemu a hřebíčku - kokosový a jasmínový a amla olej - koření, čaje ze Srí Lanky Kurzy - ajurvérské masáže a kuchyně Ajurvéda Ajurvédské masáže

Kurzy ženám v průběhu těhotenství. Dula - účast u porodu a návštěvy po něm. Masáže miminek, těhotných žen a žen v každém věku.

Občanské sdružení. Škola TaeKwon-Do: - korejské bojové umění.

Kurzy a přednášky. Karty. Meditace. Reiki. Svíce.

Vzdělávání dospělých, pořádání kurzů (kurzy): - manažerské - počítačové, IT - celoživotní vzdělávání.

CoCo Coffee Company s.r.o. provozuje kavárnu s výběrovou kávou a realizuje různé druhy kurzů, jedná se například o kurz pro baristy, milovníky kávy a přípravy domácí kávy.

SNOWFREERIDERS s.r.o. se zaměřuje na výuku lyžování, snowboardingu a provozuje internetový obchod se sportovním vybavením.

Kurzy: -reiki -masáže

Činnost: - soukromá rehabilitační klinika Kurzy, semináře: - pro odborníky a veřejnost tel.: 739 498 917

Umělecký rozcestník soutěží, přehlídek, táborů a lektorů

Neformální, individuální výuka: - tanec. Taneční příprava na plesy. Příprava na novomanželský tanec Argentínske Tango Taneční pro dospělé Taneční pro skupiny na klíč

Společnost Školení první pomoci s.r.o. organizuje školení a kurzy první pomoci.

E-shop s designovými výrobky od českých tvůrců. Doplňky a dekorace z přírodních materiálů. Originální dárky na míru. Vlastní design plecháčků, triček, leptání skla a další produkty na zakázku. Workshopy pro děti i dospělé - kreativní dílničky pro obce, školy, svatby. Malování na keramiku, porcelán, textil a další.

Aqua club Orca, s.r.o. poskytuje plavecké kurzy a korzy kojeneckého plavání.