Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Fitforma - fitness klub pro ženy - cvičení pro děti - skupinové cvičení - adresa: Dobříš, areál 1. ZŠ Komenského (přístup z ulice Za Poštou).

Laktační poradna: - poradna, semináře o kojení.

AZ-Outdoor, - lezecké kurzy - programy na míru, teambuilding, firemní akce, večírky - výškové práce.

Taneční škola: -taneční klub -taneční kurzy -taneční soutěže.

Pořádání: - letní dětský tábor, Eš u Pacova.

Služby: - psí škola - výchova a výcvik psů

Chateau St. Havel - restaurace - adresa: V podzámčí 1/6, 140 00, Praha 4 - Krč - tel. 601 577 484. Škola vaření - firemní akce, veřejné kurzy - tel. 604 353 560. Catering.

Služby: - hlídání dětí - doučování (český jazyk, matematika, angličtina) - zájmové kroužky.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika Služby: - letecká škola

Služby: - letecká škola - letecký výcvik - letecké taxi - zážitkové lety - letecké výlety - pronájem letadel Letiště Mladá Boleslav.

Kurzy a doučování - matematika a fyzika.

Služby: - účetnictví - kurzy, školení počítače - IT služby - vývoj software

Služby: - příprava ke konkurznímu řízení na pozici palubní průvodčí (letuška, stevard).

Služby: - výuka vrtulníkového létání - vyhlídkové lety - letecké práce

Krámek pro tvořivé U duhové palety dříve U Bílé paní - korálky a bižuterní komponenty - návlekový materiál - ubrousková technika. Výtvarné kurzy.

Služby: - soukromá školka - pedagogicko-psychologická poradna - poradenství a služby pro děti a dospělé se zdravotním postižením - programy a kroužky pro děti a mládež - služby a programy pro dospělé a seniory

Poradenství a vzdělávání v oblastech podnikového řízení, systému jakosti a péče o životní prostředí.

Počítačové kurzy v Příbrami. Pro jednotlivce i skupiny, pro začátečníky i mírně pokročilé, příprava na testy ECDL. MS Windows, MS Office, internet.

Lektorská činnost - kurzy metodou ONE BREIN - kurzy vztahové konstalace - kurzy osobního rozvoje - sebepoznání pořádá - rodinné konstalace Krystaloterapie - reiki - SRT duchovní léčení - pomoc při řešení strachu fobie z čehokoliv i kohokoliv - pomoc při řešení alergi - pomoc při dyslexii a ...

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize. Tlakové zkoušky požárních hadic. Kontrola a revize suchovodů (nezavodněné požární potrubí) Dokumentace a školení požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Letiště. Naše služby: - letecká škola - letecké práce - letecká doprava (osoby a materiál).