Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Základní umělecká škola. Obor: - hudební - výtvarný.

Základní škola. Služby: - speciální centrum pro rodiny s postiženými dětmi - poradenská a terapeutická činnost - zařízení pro klienty s autismem - tel.585420909.

Základní umělecká škola. Obor: - hudební - taneční - výtvarný - literárně dramatický.

Základní umělecká škola. Obor: - hudební - taneční - dramatický.

Základní umělecká škola: - výtvarný obor - hudební obor.

Základní škola: - se sportovními třídami ledního hokeje - s rozšířenou výukou jazyků - s rozšířenou výukou informatiky a výpočetní techniky.

Základní škola: - 1. - 4. ročník. Pobočka Základní školy Brodek u Přerova, Majetínská 275.

Speciální mateřská škola pro děti s více vadami. Speciální základní škola. Zvláštní škola pro žáky s více vadami. Pomocná škola pro žáky s více vadami.

Základní škola. Třídy: - rozšířená výuka jazyků - rozšířená výuka matematiky a přírodovědných předmětů s možností rozšíření o nepovinný předmět informatika. Školní družina: - telefon: 581275920, 581275918.