Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Naše mateřská škola je čtyřtřídní s celkovou kapacitou 100 dětí. Navštěvují ji děti ve věku od 2, 5 do 7 let. Je umístěna v samostatné dvoupatrové budově blízko středu města obklopena zelení ovocných zahrad a přilehlého parku. Z oken je možno sledovat vrcholky hor Jeseníků i její nejvyšší horu Praděd. Před školou je prostorná vybavená zahrada ...

Mateřská škola, Základní škola, školní družina, školní jídelna.

Mateřská škola: - s nadstandardním programem - výuka angličtiny, hudební a výtvarná výchova - vlastní fotoateliéry - vlastní výtvarné ateliéry.

Privátní školka Fanfán. Vzdělávací agentura Fanfán - konzultace a semináře v oblasti etikety a pravidel společenského chování.

Soukromá školka - Montessori. Monte školka.

Mezinárodní kampus pro děti: - celodenní anglický program - výuka v angličtině - individuální přístup - maximální počet dětí ve třídě 15 - děti ze všech zemí.

Základní škola. Mateřská škola. Družina do 11.hod.

Mateřská škola je součástí Základní školy s jedním smíšeným oddělením.

Málotřídní škola s 1. - 5. ročníkem. Žáci se vyučují ve třech učebnách, dvě jsou vybaveny interaktivními tabulemi a počítači. Školní kuchyně - přihlášky a odhlášky obědů: Vránová Monika - telefon: 581701057

Mateřská škola- pro předškolní vzdělávání Základním předmětem činnosti dle zřizovací listiny je poskytování výchovy a vzdělávání.Škola uskutečňuje vzdělávání podle vzdělávacích programů uvedených v §3 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání(školský zákon), v platném znění. Kromě této hlavní ...