Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
SKY Academy, s.r.o. - letecká škola
Provozujeme na letišti v Příbrami leteckou a pilotní školu. Nabízíme vyhlídkové lety a kondiční létání. V případě, že uvažujete o létání, můžete využít zkušenosti našich pilotů a také zázemí naší letecké školy. Své služby nabízíme i těm, kteří se chtějí jen proletět a nebo potřebují zvýšit svůj nálet. Naše letadla také pronajímáme.
SKY Academy, s.r.o. - letecká škola
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Jazykové kurzy: - výuka cizích jazyků, cizí jazyky - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk, němčina - španělský jazyk, španělština - ruský jazyk, ruština - odpolední kurzy - víkendové kurzy PASO (pátek, sobota) - speciální kurzy pro firmy.

Knihovna. Půjčování: -knihy -časopisy -literatura pro dospělé i děti. Služby: -přístup k internetu (internetová kavárna).

Velkoobchod a maloobchod: - zboží pro nehtové designéry a pedikéry. Poradenství: - aplikace nehtové techniky. Školení. Internetový obchod: - potřeby pro nehtovou techniku. Kamenná prodejna Elišky Krásnohorské 31, Havířov.

Pořádá: - kurzy a přednášky o FENG SHUI a metodách LSVJ a EFT, - léčivé terapie metodami SRT, LSVJ, DYNAMID a EFT, - poradenství v oblasti FENG SHUI včetně posuzování domů a bytů a pozemků.

Pořádá - letní tábory pro děti a mládež - pobytové balíčky pro rodiny s dětmi, semináře, kurzy - rodinné poradenství - dohodová organizace pro náhradní rodinnou péči - propagace náhradní rodinné péče

Vysoká škola podnikání a práva. Studium: - bakalářské, - navazující magisterské, - celoživotní. Pro naše studenty je zde možnost ubytování a pro občerstvení můžete využít naše bistro. Zaměřujeme se také na zahraniční spolupráci, kterou je například: - erasmus+, - pracovní stáže, - erasmus courses, - dům zahraniční spolupráce, ...

Jazyková škola. Sůlužby: - jazykové kurzy, výuka cizích jazyků pro veřejnost: - Angličtina, Němčina, Ruština, Italština, Španělština, Francouzština, Polština - kurzy pro děti a mládež. - pomaturitní studium cizích jazyků - kurzy účetnictví - rekvalifikační kurzy - přípravné kurzy na mezinárodní jazykové zkoušky .

Certifikovaný kynologický poradce pro výchovu a výcvik psů nabízí své služby. Výcvik psů, výchova psa v rodině. Kurzy poslušnosti. Odbourávání nežádoucího chování u psa. Podpora beaviorálního chování u psa.

Překlady a tlumočení - italština, odborné překlady - z italštiny - konsekutivní tlumočení i v zahraničí - zprostředkování soudní ověření Soukromá, veřejná a firemní výuka italštiny - Ostrava, Havířov, Frýdek - Místek, Orlová, Karviná

Zájmové kurzy pro děti - mažoretky, roztleskávačky

Středisko volného času. Volnočasové aktivity pro děti a mládež. Výchova a vzdělávání je založeno na křesťanských principech.

Městská knihovna. Knihovna pověřená regionálními funkcemi poskytuje knihovní, informační a reprografické služby. Půjčujeme beletrii, naučnou literaturu, dětskou literaturu, časopisy. K dispozici internet, Wi-Fi, pořádáme besedy, informační lekce, výuku počítačů, trénování paměti.

Základní škola. Školní jídelna - tel.: 599 507 124. Školní družina - tel.: 599 507 125.

Pokud hledáte způsob, jak probudit svůj osobnostní potenciál, zharmonizovat své tělo a mysl, a najít svou životní cestu, pak je pro vás Centrum Probuzení - Pavla Žvaková ideální volbou. Centrum Probuzení je meditační centrum, které nabízí širokou škálu služeb a aktivit pro vaše duševní a fyzické zdraví. Můžete se zúčastnit kurzů Tai-či, ...

Firma Extéria poskytuje poradenství, správu a dokumentaci pro bezpečnost práce a požární ochranu. Profesionální přístup, kvalitní zpracování, školení a nízké náklady. Zpracování požárního řádu, poplachové směrnice, školení, revize zařízení a jiné.

Služby: - firemní vzdělávání - outdoorové a teambuildingové programy - konferenční servis - public relations.

Komplexní řešení: - bezpečnost práce, požární ochrana (BOZP, PO). Prodej, E-shop: - výrobky pro bezpečnost - fotoluminiscenční bezpečnostní tabulky - bezpečnostní tabulky - bezpečnostní značky - fotoluminiscenční značení únikových cest - svíticí tabulky - samolepicí fólie. Vývoj: - software BOZP a PO. Školení BOZP. Kontroly, ...

Střední škola: - gymnázium - čtyřleté a osmileté studium - na škole se vyučuje angličtina, němčina, ruština a francouzština - v budově školy není jídelna, žáci mají možnost se stravovat v jídelně SŠHaG.