Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní a mateřská škola. Školní družina, tel.: 739 114 431. Školní jídelna, tel.: 556 412 326. ZŠ Lubojaty, tel.: 739 310 470. MŠ Lubojaty 88, tel.: 607 186 916. MŠ Wolkerova, tel.: 739 310 481.

Trénink a konzultace řízení projektů.

Výuka angličtiny. Posilovna - Cvičení u Joli.

Mateřská škola (školka). Školní jídelna: - tel.: 595532691. Je součástí Základní školy a Mateřské školy Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408.

Základní škola. Odloučené pracoviště Bílov 99: -MŠ, školní jídelna.

Malířské, lakýrnické a natěračské práce. Prodej dekoračních malířských válečků . Školení pro malíře.

Mgr. Petr Kašuba poskytuje služby: - tandemové lety - let tandemem - tandem paragliding.

Farmaceutická společnost. Vývoj, výroba, registrace: - doplňky stravy - kosmetika - potravinářské a kosmetické substance - veterinární a humánní léčiva (přípravky) - pevné, polotekuté a tekuté lékové, kosmetické a potravinářské formy. Výzkum: - úprava účinné látky (substance, extraktu, API, BPC) - formulace lékové formy - jádra ...

Výchovný ústav pro mládež. Školské zařízení pro výchovu a vzdělávání mladistvých chlapců od 15 do 18 let. Střední škola, učiliště. Učení obory: -zpracování dřeva -malířské a natěračské práce -zámečník -stavební výroba.

Vzdělávací a rozvojové programy pro jednotlivce i pracovní týmy firem a organizací: - budování, rozvoj pracovních týmů - koučování (individuální, týmové, skupinové) - diagnostika - vzdělávání - Belbin e-interplace (týmové role).

Pořádání - letní dětské tábory Kurzy - aikido - sebeobrany

Prodej a distribuce kinesio tejpů známých taky jako kinezio tejp, bavlněný tejp popř. elastický tejp. Školení a pořádání kurzů kinesio tejpování.

Jazykové vzdělávání. Překlady běžné i soudní (úřední). Manažerské vzdělávání - semináře a workshopy. Poradenství z oblasti interního auditu a řízení kvality ve veřejné správě. Rekvalifikační kurzy. Řízení kvality ve veřejné správě. Strategické plánování, procesní řízení.

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty. Jazykové kurzy: - víkendové a letní kurzy - překlady a tlumočení - tábory s angličtinou pro děti - cambridgské zkoušky.

Amenit Zabýváme se prodejem SW (včetně licencování Microsoft), dodávkou bezpečnostních a antivirových řešení. Vývojem software na zakázku, programováním webových aplikací, profesionální správou sítí (včetně dodávky výpočetní techniky). Službami - IT školení, rozesílání emailů, správa a tvorba www stránek. Antivirové Centrum - Internetový ...

Semináře, kurzy a tréninky: - manažerské, komunikační, prezentační a lektorské dovednosti - dovednosti řešení konfliktů - vedení porad - týmové chování a týmová spolupráce - vedení účetnictví SVJ.

Základní škola a Mateřská škola, Nový Jičín, Dlouhá 54, příspěvková organizace je vzdělávací zařízení rodinného typu, specializující se na vzdělání žákům s lehkým a středním mentálním postižením s kombinovanými vadami i autismem. Děti v naší škole netrpí žádnými stresy, kterými by pro své postižení mohly být vystaveny v běžných základních ...