Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Prodej: - společenské šaty - svatební šaty. Cvičení: - zumba.

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Střední škola. Obory studia: - Ekologie a biologie - Agropodnikání - zemědělská výroba - obchod a služby - Opravář zemědělských strojů - Nástavbové studium. Školní jídelna: - tel.: 556706300.

Kulturní dům. Služby: -víceúčelový,taneční sál -knihovna -kino,promítání filmů -hudební kurzy,učebna,hudební škola (výuka hry na flétnu,klarinet,klavír) -klubovna,výstavní síň -informační centrum,infocentrum.

Projekce, poradenství: - automatizace a řízení - technická podpory výroby - vývoj software pro řízení operací - kvality ve výrobě. Kurzy a semináře pro personál údržby, programátory i manažery oblast nezávislých řešení v automatizaci

Zprostředkování lektorů hry na různé hudební nástroje (i zpěvu) v celé České republice. Výuka pro děti i dospělé. Lekce v místě Vašeho bydliště nebo u lektora.

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Překlady: - kompletní služby - soudní překlady. Výuka: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - čeština pro cizince.

Knihovna. Provozovatelem je: Městské kulturní středisko Studénka, příspěvková organizace.

Knihovna. Provozovatel: Městské kulturní středisko Studénka, příspěvková organizace.

Společnost splňuje normy pro systém řízení jakosti podle ČSN ISO 9002 Akreditovaná zkušební laboratoř č.1211 Normové zkoušky, poradenská činnost při: -diagnostice -přípravě a výstavbě pozemních komunikací a inženýrských konstrukcí. Zkušebna: -zemin, kameniv, asfaltů, asfaltových směsí, vrstev vozovek, betonů, povrchových ...

Služby: -vedení účetnictví -společné zdanění manželů. Vzdělávání, školení, kurzy, výuka: -kurzy učetnictví -daňové poradenství -kurzy a semináře s akreditací MŠMT ČR pro odbornou veřejnost z oblasti účetnictví, daňových zákonů, pracovně právních vztahů, zdravotního, sociálního a nemocenského pojištění -můžete získat aktuální informace ...

Studijní obory: 4leté denní studium: - Podnikání v oborech wellness a lázeňství - Ekonomika a podnikání. 3leté dálkové studium: - Podnikání.

Jazykové kurzy: - anglický jazyk.

Vydavatelství, nakladatelství: - jazyková literatura - učebnice angličtiny (New English for You) pro základní školy. Jazyková škola. Kurzy, výuka: - cizí jazyky (anglický jazyk).

Základní škola. Součásti školy: -mateřská školka -školní jídelna -školní družina.

Základní škola. Současti školy: -školní jídelna -školní družina.