Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola, školka. Součástí je školní jídelna. Odloučená pracoviště: -Jubilejní 1, Nový Jičín, tel.:556 709 016 -Vančurova 36, Nový Jičín, tel.:556 711 144 -Císařská 115, Nový Jičín-Loučka, tel.: 556 756 654.

Mateřská škola. Odloučené pracoviště Mateřské školy Studénka, Komenského 700.

Základní škola. Součásti školy: -školní jídelna, tel.: 556 808 547 -mateřská školka, tel.:556 855 032.

Mateřská škola. Odloučené pracoviště Mateřské školy Sady Nový Jičín, Revoluční 52.

Mateřská škola (školka). Je součástí Mateřské školy Sady Nový Jičín, Revoluční 52. Zaměření na ekologickou výchovu a rozvoj vztahů k regionu.

Střední škola. Odborné učiliště: - kuchařské práce - zámečnické práce a údržba. - zahradnické práce Praktická škola: - praktická škola jednoletá - praktická škola dvouletá Domov mládeže: - ubytování pro žáky, internát - ul. Hoblíkova, tel.:556708353. Školní jídelna, tel.:556707969, 556709570.

Jazyková škola. Výuka, kurzy: -anglický jazyk (angličtina).

Služby - kurzy lyžování a snowboardingu - lyžařský a snowboardový výcvik.

Potápěčské Centrum Trigger Divers Nový Jičín - škola potápění - prodej výstroje pro šnorchlování, rekreační i technické potápění.

Plavecká škola - Baby club RELAXÁČEK plavání rodičů s dětmi - plavání žáků základních a mateřských škol probíhá na krytém bazénu v Kopřivnici a ve Studénce - Relax bar.

Svářečská škola - kurzy svařování.

Firma DYTRON s.r.o. je dodavatel 3D a PLM řešení v různých průmyslových odvětvích. Provádíme školení CAD, CAM a PLM systémů. Také se zabýváme prodejem a servisem výpočetní techniky. Implementace CAD/CAM/PLM systémů: - poradenství v oblasti průmyslových řešení - zkušenosti a reference PLM - prodej CAD/CAM/PLM systémů - prodej CATIA - ERP ...

Technický a stavební dozor Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Kurzy, výuka: - cizí jazyky - angličtina, němčina, polština, ruština...atd.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - životní prostředí

FIRE GROUP s.r.o. Nový Jičín. Vzdělávání, školení, poradenství: - v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti - odborné školení PO, BOZP. Služby: - zajištění funkce požárního a ...