Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, ruština, polština, francouzština, španělština, čeština pro cizince.

The Blah Blah Spot s.r.o. provozuje jazykovou školu, která nabízí kurzy: - individuální - ve dvojicích - skupinové - firemní - online kurzy První hodinu máme zdarma.

Lern provozuje jednodenní školení různých témat, zejména z oblasti strojového učení a zpracování dat. Školení probíhá ve Vámi zvolených prostorách.

Společnost OGH Style s.r.o. provádí poradenství a školení služby BOZP, požární ochrany.

TU Media pořádá mediální tréninky pro veřejnost a firmy.

Hledáte kvalitní vzdělání v oblasti zdraví a výživy, které je přístupné všem bez ohledu na věk či předchozí vzdělání? ATAC spol. s r.o. je vaše odpověď! Nacházíme se na adrese Obrovského 2138/12, Ostrava, a nabízíme širokou škálu kurzů a školení, které pokrývají celé spektrum oboru zdraví. Studovat u nás můžete z pohodlí domova prostřednictvím ...

Školicí středisko. Manažerské kurzy. Počítačové kurzy. Veřejné intenzivní semináře. Firemní trénink na míru. Firemní jazykové kurzy. Personální agentura.

Pobočka. Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady a tlumočení.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti energetiky a teplárenství? Chcete být součástí sítě firem, univerzit a výzkumných středisek, které spolupracují na inovativních projektech pro budoucnost energetiky? Pak byste měli poznat NÁRODNÍ ENERGETICKÝ KLASTR, z.s. (NEK). NEK je sdružení, které vzniklo v roce 2008 z iniciativy soukromých společností ...

TÜV SÜD Czech s.r.o inspekční a certifikační orgán TÜV SÜD je světově uznávanou společností, působící ve všech odvětvích průmyslu a služeb. Našim klientům poskytujeme služby v oblastech: nezávislého ověřování, certifikace, testování, inspekce, vzdělávání, homologace. V České republice je TÜV SÜD Czech zastoupena 7 pobočkami, které pokrývají ...

Sundara je pohybové a seberozvojové studio, které nabízí různé kurzy, vzdělávací kurzy a workshopy pro všechny, kteří chtějí zlepšit své tělesné i duševní zdraví, rozvíjet své schopnosti a potenciál, a poznávat nové lidi a zkušenosti. Sundara znamená v sanskrtu krásná, zářivá, čistá, a to je právě to, co studio chce podpořit u svých ...

Elio poskytuje psychologické služby jednotlivcům, široké veřejnosti i institucím v oblastech poradenství, terapie a diagnostiky, vzdělávání, rozvojových kurzů.

Firma ISKRA LTD, s.r.o. zajišťuje jazykové kurzy: - angličtina, ruština, němčina, italština, firemní vzdělávání, jak obchodovat s Východními zeměmi, celní problematika, certifikace.

Společnost ESIP s.r.o. zajišťuje projekci, projekční činnost: - hornictví. Výzkumná činnost: - technické vědy. Ekonomicko-ekologické poradenství. Expertní a posudková činnost pro ústřední orgány státní správy. Stavební projekce, inženýrská činnost v oblasti oprav a údržby bytového fondu.

Pokud hledáte kvalitní a zábavnou výuku angličtiny, pak je TOP School s.r.o. tou pravou volbou pro vás. TOP School je jazyková škola, která nabízí kurzy angličtiny vedené speciální Callanovou metodou. Callanova metoda je efektivní konverzační způsob výuky, který vám pomůže zlepšit vaši schopnost mluvit, rozumět, číst a psát anglicky. Callanova ...

Společnost pro kreativní život, z.s. provozuje 4Miniškoličky v okrese Ostrava: Miniškolička U Ptačího stromu v Ostravě Porubě, v Hlučíně, ve Vratimově a v Ostravě v centru. Miniškoličky se dle zákona o dětské skupině zabývají výchovou a vzděláváním předškolních dětí od 1 do 6 let - v celodenní či polodenní péči.

Servis: -počítače, notebooky, servery. Školení - práce s počítačem. Pronájem prezentační techniky.

Služby: - vzdělávání - kurzy, školení - rozvoj manažerských dovedností

Pořádá: - kurzy a přednášky o FENG SHUI a metodách LSVJ a EFT, - léčivé terapie metodami SRT, LSVJ, DYNAMID a EFT, - poradenství v oblasti FENG SHUI včetně posuzování domů a bytů a pozemků.

Vysoká škola podnikání a práva. Studium: - bakalářské, - navazující magisterské, - celoživotní. Pro naše studenty je zde možnost ubytování a pro občerstvení můžete využít naše bistro. Zaměřujeme se také na zahraniční spolupráci, kterou je například: - erasmus+, - pracovní stáže, - erasmus courses, - dům zahraniční spolupráce, ...

Středisko volného času. Volnočasové aktivity pro děti a mládež. Výchova a vzdělávání je založeno na křesťanských principech.