Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Činnost: - kurzy obchodních dovedností - koučink, konzultance - zvýšení prodeje. Jsme tým poradců a lektorů, které baví rozvíjet další byznysy. Koučink pro manažery a majitele firem. Kurzy - obchodní dovednosti a etiketa, komunikace, time management. Firemní poradenství - zaměřené na obchod, marketing a právní aspekty ...

Společnost PREVENT MORAVA s.r.o. se zabývá požární ochranou PO, bezpečností práce BOZP, poskytuje školení a zpracování dokumentace v oblasti PO a BOZP. Revize: - hasicí přístroje - hydranty - protipožární nátěry - zdvihací zařízení - stavební stroje.

Prodej, oprava, servis, služby: - počítače - instalace operačních systémů - správa i servis sítí LAN / WAN / WIFI / VPN - počítačové kurzy.

Kurzy, výuka: - kiteboarding - snowkiting - buggykiting - landkiting.

Kurzy komunikace v obchodě, managementu: - obchodní dovednosti - manažerské dovednosti - lidské zdroje - rekvalifikace - speciální programy.

Je kancelář váš druhý domov? Potřebujete efektivně zmírnit příznaky stresu a připravit svoji mysl i tělo na vypjaté situace? Udělejte první krůček pro velkou změnu. Zvedněte se ze židle, protáhněte a uvolněte si tělo s lehkostí v Tchaj-ťi centru Ostrava s trenérem Marcelem. Dejte valem bolesti zad. Máte pocit, že je toho na vás moc? Naučte se na ...

Společnost Školení řidičů s.r.o. se sídlem v Ostravě je akreditované školicí středisko, které se zaměřuje na vstupní i pravidelné školení řidičů z povolání (profesionálů) a řidičů vozidel do 3.500 kg. Vstupní školení slouží k získání průkazu profesní způsobilosti řidiče. Školení řidičů referentů - vozidel do 3500 kg - může probíhat i v sídle ...

Ing. Mário Urban provozuje vzdělávací středisko - kurz kvalifikovaného ošetřovatele, zubní instrumentářku, sanitář, masér ve zdravotnictví.

Axony je vzdělávací a fyzioterapeutické centrum, které se zaměřuje klasické ale i nejmodernější postupy. Psychologická pomoc, terapie, relaxace, mindfulness.

Společnost nahoru - personální rozvoj, s.r.o. nabízí kurzy seberozvoje: - koučink - facilitace - mediace

Mateřská škola BabySamien Little school, z. ú. zajišťuje plnohodnotné předškolní vzdělávání pro děti ve věku od 1, 5 do 6 let.

Mateřská škola Paprsek, s.r.o, zajišťuje předškolní výchovu a vzdělávání dětem od 2 – 7 let.

Kurzy: - ergoterapie - fyzioterapie. Fyzioterapie - sportovní fyzioterapie - ergonomie - podiatrie - rehabilitace čelistního kloubu a pourazových a pooperačních stavů - bolesti zad, McKenzie terapie.

Hlavní oblasti poskytovaných služeb: - tréninky a výcvikové programy pro firmy -personalistika - individuální a firemní koučing a konzultace - psychologické poradenství.

Vzdělávání. Koučink. Psychoterapie. Projekty ESF. Personální agentura.

U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...

Společnost MarVa de Luxe, s.r.o. vede krejčovskou dílnu a kurzy šití v Ostravě.

Anna Fančovičová je porodní asistentka poskytující kromě služby porodní asistentky: - kurzy a cvičení pro těhotné - zapůjčení knihy s tématikou těhotenství, porodu a šestinedělí nebo rodičovství - půjčení pomůcek (monitor dechu, odsávačka mateřského mléka, stříbrné kloboučky, nosící šátky, reboza, Aniball pumpičky)

Školení BOZP a PO on-line po celé ČR. Bezpečnost práce na míru, služby BOZP a PO komplexně. E-shop BOZP s produkty a službami v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Pobočka. Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady, tlumočení.

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Školení BOYP.

Střední škola - výuka v oborech: - umělecké gymnázium - výtvarné zpracování kovů a drahých kamenů - kamenosochařství - multimediální tvorba.