Obchodní akademie, odborná učiliště, průmyslové, odborné a umělecké školy nebo gymnázia. V České republice najdete státní i soukromé instituty vzdělání nabízející vysoký standard výuky, nadstandardní technické vybavení a také kvalitní pedagogické činnosti.

Soukromé střední odborné učiliště zajišťující výuku dvouletých, tříletých a čtyřletých oborů kuchař - číšník pro pohostinství, číšník, servírka, společné stravování.

Střední odborná škola: -pouze denní studium pro absolventy základních škol. -délka studia 4 roky. Vyšší odborná škola: -tříleté studium -denní studium pro absolventy všech typů středních škol, na nichž bylo studium ukončeno maturitní zkouškou. Uplatnění absolventů: -cestovní kanceláře všech typů -hotelový management ...

Soukromé gymnázium Minerva zajišťuje studium jak ve čtyřletém, tak i v osmiletém cyklu. Základem výuky na Soukromém gymnáziu Minerva jsou látka a předměty shodné s učebními plány na státním gymnáziu a vycházející z osnov Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Možnost výběru druhého cizího jazyka: -francouzština, němčina, ruština, ...

Soukromá střední škola výpočetní techniky je střední odborná škola s dlouholetou tradicí. Studijní obor – Informační technologie Specializace: - Grafické systémy a tvorba webových stránek - Správa počítačových sítí - Programování a databázové systémy Soukromá střední škola výpočetní techniky patří mezi nejmoderněji vybavené školy v ...

Soukromá střední škola nabízí denní studium: tříleté učební obory kuchař, číšník, barman - výuční list; čtyřletý maturitní obor gastronomie - maturita.

- soukromá střední školačtyřletá střední odborná škola - ekonomické, veřejnosprávní a podnikatelské zaměření

Střední škola založena již 1993 zajišťující výuku čtyřletého oboru cestovní ruch. Nadstandardní výuka výpočetní techniky a jazyků..

Soukromá střední škola. Studijní obory: - cestovní ruch - ekonomika podnikání..

Soukromé střední odborné učiliště: - autoelektrikář - čalouník - číšník - servírka - instalatér - klempíř - kominík - malíř - lakýrník - pokrývač - tesař - zlatník - zedník - mechanik opravář - prodavač.

Soukromá střední odborná škola zajišťující výuku oboru podnikatelská administrativa (podnikání, výpočetní technika). Typ studia: čtyřleté, dvouleté a tříleté nástavbové. Možnost dálkového studia.

Soukromá obchodní akademie - možnost bezbariérové učebny

SOUp se po celou dobu své historie zabývá přípravou budoucích profesionálů v potravinářských oborech. Kromě klasické přípravy nabízí svým žákům všech oborů i různé rozšiřující kurzy - barmanský kurz, kurz studené kuchyně, kurz kávy. S novými trendy v potravinářských profesích se mohou žáci seznámit na tuzemských, ale i zahraničních výstavách.

Střední škola: -Státní všeobecné čtyřleté a osmileté gymnázium.

Střední škola: -státní všeobecné gymnázium nabízí čtyřleté a osmileté studium -střední odborná škola zajišťuje výuku čtyřletých oborů manegement textilu a oděvnictví, technické lyceum a informatika v ekonomice.

Střední odborná škola. Čtyřleté obory: -stavební provoz -elektrotechnika -provozní technika -stavebnictví -autotronik - osobní automobily -veřejnosprávní činnost. Tříleté učební obory: -Karosář -Instalatér -Klempíř -Elektrikář -Malíř, lakýrník -Truhlář -Mechanik, opravář motorových vozidel.

Střední škola. Maturitní, bakalářské studium. Studijní obory: - Agropodnikání

Hotelová škola. Denní studium. Zkrácené studium. Dálkové studium. Obory: -Hotelnictví -Obchodní akademie.

Soukromé gymnázium První soukromé jazykové gymnázium Hradec Králové Příjem závazných přihlášek: -denně od 8.00 do 13.00 hodin nebo písemně na adresu školy do 15.března šk.r. -škola přijímá studenty do kvinty čtyřletého studia (pro absolventy základní školy) -přijímá studenty do tercie šestiletého studia (pro absolventy 7.třídy ...

Střední Hotelová škola v Mariánských Lázních je členem Evropské Asociace Hotelových škol. Studium: - Hotelnictví a turismus - Kuchař - Číšník, servírka - Gastronomie. Praxe v gastronomických střediscích doma i v zahraničí.