Výzkumná činnost ve vědeckých centrech je v posledních letech zaměřená na biochemii, nanotechnologie, molekulární biologii, výzkum v oblasti léčby nádorů, biomedicínské aplikace a další obory. Výzkum na univerzitní půdě, v rámci dotací či odborných prací.

Vojenský výzkumný ústav, s. p.
Vojenský výzkumný ústav, s. p. zajišťuje výzkum a vývoj zejména v oblasti techniky, výzbroje, výstroje logistického zabezpečení pozemního vojska v oborech vojenské chemie, elektronického boje a maskování, materiálového inženýrství. VVÚ byl založen v roce 2012 a navazuje na více než 50ti letou tradici.
Vojenský výzkumný ústav, s. p.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - Aplikovaný výzkum v oblasti obilovin
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. je úspěšným pracovištěm aplikovaného výzkumu v resortu zemědělství a obilnářství. Zaměřuje se na řešení specializovaných výzkumných projektů a šlechtění obilovin. Klíčové oblasti výzkumu zahrnují Aplikovaný geneticko-šlechtitelský výzkum, Ochranu rostlin, Hodnocení vlastností půd, Pěstební technologie ...
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - Aplikovaný výzkum v oblasti obilovin
Veterinární správa. Kontrola: - zdraví zvířa - zdravotní nezávadnost potravin. Ochrana státu před možným zavlečením nebezpečných nákaz nebo jejich nositelů.

Provádění výzkumu oblastí Asie a Afriky z hlediska historického a sociálně politického.

Vědecko-výzkumná činnost EuroMISE centra je zaměřena na řešení výzkumných problémů v hraniční oblasti informatiky a statistiky na jedné straně a biomedicínských oborů na straně druhé.

Superkritická extrakce oxidem uhličitým. Výroba, prodej: -rostliných extraktů extrakcí oxidem uhličitým pro potřeby potravinářského a kosmetického průmyslu -technologie superkritické extrakce oxidem uhličitým

CAD, CAM, CAE řešení pro strojírenství, Teamcenter, NX, Solid Edge, Synchronní technologie, Digitální továrna Tecnomatix, Vericut, Magma, modelování, obrábění, verifikace, Inženýrské služby, konstrukční kancelář. Provozovna Žďár nad Sázavou, Strojírenská 16, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel: 565 651 111, fax: 565 651 ...

Nabídka kompletních služeb spojených se získáváním, zpracováním a vyhodnocováním informací nutných pro marketingové rozhodování.

Služby pro podporu biochemického a farmaceutického základního i aplikovaného výzkumu.

Analytická zkušební laboratoř-Sladařský ústav Brno je specializované pracoviště, na kterém se provádějí zejména základní a speciální analýzy ječmene a sladu, případně dalších obilovin, základních surovin, meziproduktů a produktů jejich zpracování, vína a piva.

Poradenství, konzultační a posudková činnost, zpracování technických studií, včetně výpočtů a měření v oboru stavby strojů a energetiky. Zkoušky a měření na vysokotlaké horkovodní smyčce (20 MPa, 320 oC). Inženýrská a technicko-normalizační činnost v oboru energetiky.

Poradenská činnost v oblasti spotřebního zboží: - vývoj - inovace produkce, techniky a technologie - příprava norem - hodnocení kvality. Poradenská činnost v oblasti zemědělství a potravinářských produktů.

Vědecko výzkumná činnost v oblasti strojírenství, stavebnictví a dopravy, dynamické expertízy a vývoj mobilních pulzátorů.

Constat reseach nabízí široké spektrum nástrojů na efektivní marketingovou analýzu / výzkum trhu Constat realizuje: MARKETINGOVÝ VÝZKUM: Kvantitativní průzkumy Kvalitativní průzkumy Mystery Shopping Consulting, Outsorcing, Coaching Adaptace business plánu Příprava obchodní strategie Provozní a marketingová strategie (audit ...

Zabýváme se průzkumnými pracemi a konzultačními činnostmi v oblasti inženýrské geologie, podzemních staveb, hydrogeologie a geotechniky.

Systémy řízení (zavádění a podpora provozování): - Kvalita (QMS - ISO 9001) - Životní prostředí (EMS - ISO 14001) - Eco-Management (EMAS) - Bezpečnost práce (BOZP - OHSAS 18001) - Bezpečnost informací (ISMS - ISO 27001) - IT služby (ITSM - 20000-1) - Integrovaný systém managementu (IMS) - Interní audit - Školení - Ochrana utajovaných ...

Komplexní řešení pro automobilový průmysl. Konstrukce, design, koncepty, CAD, výkresová dokumentace, akreditovaná zkušebna, výpočty FEM - tuhost, pevnost a životnost, crashtesty, simulace a ochrana chodců. Prototypové i sériové nástroje a kontrolní přípravky. Kovové prototypové díly.

Poskytujeme full servis v oblasti podpory prodeje: merchandising, doplňování zboží, ochutnávky, monitoring, spotřebitelské soutěže, sampling, průzkum trhu. Služby poskytujeme po celé České i Slovenské republice.

Společnost Hapra, spol. s r.o. je v současné době výhradním zástupcem pro ČR a SR významné německé dermatologické firmy Dr. August Wolff, Bielefeld. Svou činnost především zaměřuje na poskytování odborných informací o léčebných přípravcích jak pro lékaře nebo lékárniky, tak i pro laickou veřejnost. Zabývá se: - organizací odborných ...

Zabýváme se využíváním nekonvekčních technologií a inovací při hledání úsporných opatření ve výrobních procesech a při výrobě tepla. Vývoj, výroba. Energetický inženýring a poradenství. Obchodní společnost. Prodej: - tepelná izolace - izolační systém Aero-Therm.

Výpočty staticky, dynamicky a termodynamicky namáhaných konstrukcí: -hodnocení mezních stavů pevnosti -numerická simulace svařování a tepelného zpracování -uskladňovací nádrže -tlakové nádoby -ocelové konstrukce, rypadla, zakladače, dopravníky -zařízení pro metalurgii -diagnostické systémy -experimentální měření -měřící ...

Biologické centrum: -entomologický ústav -parazitologický ústav -ústav molekulární biologie rostlin -ústav půdní biologie -hydrobiologický ústav

Technický servis, defektoskopie, nedestruktivní zkoušky: - zkoušení ultrazvukem - zkoušení povrchových vad -vizuální zkoušení. Inspekční činnost: - preventivní prohlídky při údržbě - prohlídky plastických a nekovových materiálů - prohlídky svarových spojů - revize tlakových zařízení - kontrolní přejímky ocelových konstrukcí - ...

Technická zkušebna. Stavební zkušebnictví. Provádění diagnostiky stavebních konstrukcí. Diagnostika a hodnocení (kontrola) kvality stavebních materiálů, technologií, konstrukcí a prováděných stavebních prací. Zajišťování metrologických služeb.

Provozujeme on-line aplikaci pro online dotazníky a ankety (CAWI). Můžete vytvořit on-line dotazník, poslat e-mailové pozvánky, automaticky vytvořit tabulky a grafy. Vzory online dotazníků. Výzkum trhu se zaměřením na on-line dotazníková šetření.