Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Prodej: - laboratorní a lékařské přístroje Služby: - kalibrační laboratoř

Prodej, servis: - zdravotnická technika - prodej a autorizovaný servis produktů společnosti Vitalograph. - poradenství, školení až po instalaci samotného zařízení.

Společnost Amedis s.r.o. se již od roku 1993 zaměřuje na prodej, servis a instalaci laboratorní a zdravotnické techniky. Hlavní náplní naší činnosti je vybavení laboratoří chemickými a fyzikálními analyzátory a vybavení radioterapeutických pracovišť ozařovací technikou. V našem sortimentu naleznete spektrometry, chromatografy, analyzátory, ...

Společnost ONIKO-Europe s.r.o. se soustředí na dodávku ochranných pracovních pomůcek pro zdravotnictví, konkrétně pomůcek pro RTG pracoviště, které jsou vyráběny naší mateřskou firmou ONIKO PE na Ukrajině.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba zdravotnických prostředků -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků

Navštivte náš zdravotnický obchod Medihum.cz s širokou nabídkou zdravotnických potřeb. V nabídce máme velký výběr přístrojů a jiných potřeb pro lékaře a zdravotnická zařízení.

Distribuce: - zdravotnické přístroje Pobočka Brno: Pražákova 1024/66a tel.: 542 423 711 - 717

Vývoj, dodávka: - osvětlení stomatologických ordinací - stomatochirurgické lampy - osvětlení pro zubní laboratoře.

Dodávka: - zdravotnická technika - páteřní chirurgie (implantáty) - balónkové katétry - kardiologické, radiologické stenty.

Dodávka: - zdravotnická technika pro radioterapii, rehabilitaci, elektrochirurgii - zařízení pro transplantaci vlasů - pacientské, chirurgické simulátory.

E-shop - kompletní vybavení pro stomatologické ordinace - výplňové materiály - dezinfekce - přístroje.

Dodávka: - zdravotnické technologie, materiály - bioptické technologie - přístroje, materiály k odběru a zpracování krve - vodní filtry.

Dovoz a distribuce: - zdravotnický materiál pro laboratoře a transfuzní stanice k bezpečnému odběru krve a moči. Dodáváme: - močové vaky - laboratorní materiál - materiál pro kultivaci buněk - prostředky pro transport a ohřev transfuzních přípravků - laboratorní technika pro PCR techniku - kryozkumavky, mikrozkumavky - ...

Vysoce kvalitní lékařské přístroje a spotřební materiál Vám dodá firma Ing. Aleš Závorka - ALMEDA. V našem sortimentu naleznete přístrojové vybavení pro jednotky JIP, ARO, chirurgické nástroje, ale i prsní implantáty. Konkrétně Vám můžeme nabídnout monitory, ohřívače krve a infuzí, přístroje pro řízenou hypotermii, ultrazvukové nástroje pro ...

Dodávka: - zdravotnická technika, přístroje - instrumenty pro endoskopii.

Dodávka, servis - zdravotnická technika - tlakoměry - gynekologické stoly - odsávačky - elektroléčebné přístroje - injekční dávkovače - infuzní pumpy - EKG.

Výroba, prodej: - diodové laserové přístroje pro stomatologii.

Výroba, oprava, servis: - turbín pro stomatologické ordinace

Dodávka, prodej - zdravotnická technika - fixační systémy pro léčbu degenerativních a úrazových postižení páteře - biomateriály.

Velkoobchod, e-shop - lékařská technika - AED defibrilátory - monitory životních funkcí - dezinfekční prostředky - infuze, injekční jehly - teploměry, glukoměry.

Distribuce, prodej - specializovná léčiva - zdravotnický materiál - zdravotnická technika.

Distribuce, prodej - zdravotní technika, přístroje a produky - pipetovací automaty - analyzátory - průtokové cytometry.

Prodej, import, distribuce: - chirurgické pomůcky - zdravotnický materiál

Dodávka, prodej: - rentgenové, ultrazvukové přístroje - mamografy - intraorální RTG přístroje - ochranné pomůcky proti RTG záření.