Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

PURO-KLIMA, a.s. Praha : 1.) realizace kompletních zdravotnických dodávek, zdravotnictví - projekty na klíč - zdravotnické technologické soubory pro jakákoliv oddělení, kliniky a provozy nemocnic v celé ČR** a SR**. 2.) samostatné dodávky standardní a špičkové techniky : - monitorovací i informační systémy - centrální sterilizace - rozvody ...

Prodej zdravotních prostředků: - intervenční kardiologie - stenty, balónkové katétry (vysokotlaké, úzkoprofilové, standartní), vodící dráty, vadící katétry, diagnostické katétry, indeflátor - intervenční radiologie - EKOS ultrazvukem zrychlená trombolýza intrakraniální, periferní, embolizační částice, vodící dráty - kmenové buňky.

Slovenská společnost FTC PLANT s.r.o. přichází na trh České republiky jako největší autorizovaný distributor s ucelenou nabídkou evropských certifikovaných přístrojů a výrobků určených pro nemocnice, estetické, kosmetické, fyzioterapeutické, masážní centra a také pro domáci péči. Jsme tady pro všechny, kterým záleží na zdraví, kráse, zdravé ...

Dovoz a opravy laboratorní a zdravotní techniky.

Vývoj, výroba, prodej přístrojů pro magnetoterapii - rehabilitace

Výroba a prodej: - elektrodové čepice pro EEG přístroje

Prodej, servis: -zdravotnické, lékařské přístroje, technika. Produkty: -elektrokardiografy -ergometrie -holtery EKG -EKG elektrody -EKG příslušenství -holtery tlaku -dopplery -defibrilátory -spirometry -počítačové EKG -termopapírové EKG -ergometrie -diagnostické ultrazvuky.

Vybavení nemocnic zdravotní technikou: -zmrazovací a chladící zařízení -inkubátory -laminární boxy -osmometry.

Dovoz a distribuce zdravotních přípravků proti opruzení a oděru na silikonové bázi Glide4You a lubrikačních gelů značky DOER MEDICAL - Silk a Aloe Vera

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Montáž a opravy elektrotechnických výrobků. Elektrické: - měřicí - testovací - kontrolní zařízení - lékařské přístroje. Přístroje a zařízení na automatické zpracování dat. Výroba elektronek a jiných elektronických součástek. Přednostně se ale naše ...

Chemický průmysl. Chemické výrobky. Chladicí zařízení a stroje. Lékařské přístroje.

Prodej rychlých diagnostických testů, veterinární techniky, kardiostimulační techniky, výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej a servis lékařských přístrojů. Výhradní servisní a obchodní zastoupení firmy Toshiba Medical Systems Europe pro Českou a Slovenskou republiku.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

Prodej, servis: - sterilizační a dezinfekční zařízení pro nemocnice, farmaceutický průmysl, výzkumné ústavy a laboratoře.

Servis a prodej zdravotnické techniky. Dodávky spotřebního materiálu.

Prodej a servis lékařských meřicích přístrojů, fantomů. Nabídka ochranných pomůcek.

Prodej materiálů a přístrojů pro kompletní vybavení zubní laboratoře.

Videris s. r. o. - komplexní portfolio produktů a služeb pro oftalmologii.

Zdravotní technika prodej: - plicní ventilátory - masimo technologie - intenzivní péče - anestézie - neonatologie - kyslíková a inhalační terapie - ostatní.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej zdravotnické techniky: - Sterilizace: - autoklávy přehled - skříňové autoklávy T MAX - stolní velkoobjemové rychlosterilizátory - dezinfekční myčky - EKG přístroje šestikanálové a dvanáctikanálové s měřením i s možnou interpretací v provedení bez nebo s displejem - ...