Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Prodej a servis zdravotnické terapeutické techniky. Periodické technické kontroly, kalibrace přístrojů a příslušenství. Specializace na terapeutickou techniku výrobce Enraf-Nonius.

Společnost s celosvětovou působností v oblasti péče o zdraví. Zaměřuje se na výzkum, vývoj, výrobu a prodej farmaceutických přípravků, nutričních přípravků, prostředků zdravotnické techniky a diagnostiky.

Vyrábíme lasery pro průmysl a medicínu. Lasery a laserové systémy pro značení, gravírování, řezání, sváření a prům. aplikace. Zakázkový laserový popis a gravírování. Lékařské a kosmetické biostimulační a výkonové lasery, bio a polymerizační lampy.

Činnost: - dovoz zdravotnické techniky a speciálních materiálů pro zdravotnictví. Našimi doménami jsou obory: - oftalmologie - ORL - neurochirurgie - dermatologie. Dodáváme slovenským a českým lékařům a optikům nejkvalitnější přístroje, nástroje a materiály dostupné na světových trzích. Naše komplexní servisní podpora ...

Dodavatel materiálu pro intervenční kardiologii.

Prodej zdravotní techniky a zdravotního materiálu.

Comesa, spol. s.r.o. - dovozce - zdravotnický materiál, nástroje a přístroje pro zdravotnictví z celého světa, vybavení laboratoří. Samostatné dodávky, servis, pro obory: 1.) Intervenční kardiologie, radiologie - Balónky TAA & PTCA, diagnostické katetry, vodící katetry - Kardiologické a periferní stenty, vodící dráty, balónkové ...

Společnost Medical Trade, s.r.o. - výroba, prodej a servis stomatologické techniky. Dodáváme kompletní vybavení stomatologických ordinací. Jsme výhradními dodavateli zubních souprav a křesel značky STOMADENT a separátorů amalgámu značky SKANTECH. Naše společnost také dodává stomatologická křesla a lékařské sedačky / židličky od firmy ...

Výroba, prodej a servis zdravotnické techniky a wellness. Nabízíme: - vířivé vany - lehátka a stoly - přístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované přístroje - magnetoterapie - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapie, parafínové lázně a kryoterapie.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej spotřebního lékařského a laboratorního materiálu; výroba a opravy lékařských přístrojů, nástrojů a zdravotnických potřeb. Velkoobchod s potřebami pro dentisty, laboratoře, nemocnice, lékárny, vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

Zdravotnická technika - prodej dodávka - spotřební zdravotnické přístroje.

Prodej stomatologického vybavení. Návrhy a realizace stomatologických ordinací a klinik.

Prodáváme Biolampy Biostimul, fototerapeutický přístroj, používaný k léčbě mnoha zdravotních problémů. Poradíme Vám, jak biolampu Biostimul aplikovat. Nabízíme výhody a soutěže pro zákazníky.

Prodej zdravotnické techniky - analyzátory krevních plynů, glukometry, ketometry, laktátometry, kreatininometry.

Distribuce, prodej: -přístroje a materiály do stomatologických ordinací

Dodávka, prodej: -zdravotnická přístrojová technika

Zakázková, malosériová výroba: -elektronika - lékařské přístroje pro diagnostiku a terapii

Kompletní technologické vybavení ordinací či laboratoří na klíč: Návrhy ordinací a laboratoří V případě, že od Vás obdržíme technické podklady jsme schopni vypracovat návrh Vaší stávající či budoucí ordinace s ohledem na ergonomické a technické požadavky a možnosti. Pokud to technologie daného projektu dovoluje, je možné vypracovat i více ...

Dodávka, servis, oprava - dentální spotřební materiály - přístrojové vybavení pro stomatologické kliniky Přístroje a nástroje. NOUVAG, EDS, MARCADENT, Dentozone, Fams, SDI-amalgámy, DiaDent.