Oční optiky nabízí měření zraku, vyšetření zraku a jeho korekci a to za pomoci dioptrických brýlí anebo kontaktních čoček. Oční optiky dále nabízí bohatý sortiment dámských, pánských i dětských slunečních, sportovních, módních anebo speciálních brýlí.

Optika Novum s.r.o. - oční optika
Optika Novum s.r.o. posktuje profesionální a individuální péči o vaše oči. V našich prodejnách v Hlučíně a Ludgeřovicích najdete více než tisíc brýlových obrub různých značek, stylů a barev. Navíc jsme schopni namodelovat vaše brýle dle vašeho přání a potřeb. Nabízíme měření zraku a veškerý sortiment týkající se oční optiky.
Optika Novum s.r.o. - oční optika
Velkoobchodní prodej brýlových obrub z Francie a Německa. Výhradní zastoupení značek Le Tanneur, Ted Lapidus, Xenith, New Man, Le Ducat, Les Crobs, Moda Optica, Exmoda, Cinque, Roberto Bacoli, Tendance, Tendance Nouvelle, Tendance Solaire a Tendance Vintage.

Velkoobchod - sportovní brýle VICTORY, DEMON, ZEPPELIN Velkoobchod - brýle - sluneční - polarizační - sportovní - fotochromatické - samozabarvovací - promo - dětské - lyžařské - dioptrické - včetně doplňků

Velkoobchod: -oční optika -dioptrické brýle.

E-shop. -kontaktní čočky -roztoky všech značek -sluneční brýle aj.

Prodej: -dioptrické brýle -brýlové obruby, plastové, kovové -sluneční brýle -kontaktní čočky -doplňky pouzdra na brýle, čistící spreje, spreje proti zamlžování, utěrky z microvlákna, lupy, divadelní kukátka -roztoky na kontaktní čočky, pinzety a pouzdra na čočky.

Optika. Služby: -oční diagnostika -brýle na lékařský předpis, i bez předpisu. Prodej: -dioptrické brýle -brýlové obruby, plastové, kovové -sluneční brýle -kontaktní čočky -doplňky pouzdra na brýle, čistící spreje, spreje proti zamlžování, utěrky z microvlákna, lupy, divadelní kukátka -roztoky na kontaktní čočky, pinzety a pouzdra na ...

Oční optika nabízí dioptrické, sluneční a sportovní brýle. Optometrie, optometrista provede měření zraku včetně binokulární korekce i barvocit.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kontaktní čočky -crazy čočky -jednodenní čočky -čtrnáctidenní čočky -měsíční čočky -tříměsíční čočky -roční čočky -astigmatické čočky -barevné čočky -bifokální -multifokální čočky -roztoky k čištění čoček -zvlhčující oční kapky -příslušenství k čočkám -příslušenství oční optiky -měření zraku a ...

Oční optika-prodej. -sluneční brýle -lupy -pomůcky pro slabozraké

Oční optika: - optometrická vyšetřovna - prodejna - sluneční brýle.

Internetový obchod: - kontaktní čočky a příslušenství.

Prodej - brýle Prodej - optické a měřící přístroje

Prodej, služby: - vyšetření zraku - aplikace kontaktních čoček - prodej a zhotovení dioptrických a slunečních brýlí - zhotovení brýlí v krátkém čase - prodej kontaktních čoček.

Prodej - oční optikakompletní servis oční optiky, včetně vyšetření a kontaktních čoček poradenstaví

Oční ordinace a optika Oculeus MUDr. Jana Kühnelová - Popovská K Nemocnici 2306 Kladno 312 240 566, 312 615 109 Oční ordinace -komplexni oční péče pro děti i dospělé - nabízíme vyšetření na těchto přístrojích: OCT - optická koherentní tomografie - CT OKA anomaloskop - vyšetření barevného vidění Perimetr - vyšetření zorného ...

Provoz oční optiky. V naší nabídce najdete například elegantní francouzské obruby Dilem s patentovaným systémem výměny stranic, minimalistické pánské hi-tech obroučky TAG Heuer, barevné a hravé brýle pro děti Youpi!, nebo extravagantní koncept Parasite.

Oční optika - opravy brýlíprodej - brýlové obruby, čočky - brýle pro miminka, dospělé, seniory

Výroba, prodej, servis, velkoobchod, maloobchod: Brýlová pouzdra. - zastoupení firmy OPTOPLAST Londýn Obaly na šperky: - krabičky, pouzdra. Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků. Reklamní předměty. Šití textilu, koženky, kůže. Bazénová chemie - prodej. Pneuservis: - prodej pneu. Servis - prodej - motocykly ...

Výběr obrouček pomocí počítače. Vyšetření zraku počítačem. Kontaktní čočky: -jednodenní, měsíční -dobarvovací, barevné Prodej: -skla-všechny typy -multifokální s plynulým přechodem -na dálku -na blízko -antireflexní povrch skel -sluneční brýle -sportovní brýle.

Oční optika: - měření zraku - kontaktní čočky - sluneční brýle - dioptrické obruby - multifokální skla

Oční optika: - měření zraku - kontaktní čočky - sluneční brýle - dioptrické obruby - multifokální skla