Oční optiky nabízí měření zraku, vyšetření zraku a jeho korekci a to za pomoci dioptrických brýlí anebo kontaktních čoček. Oční optiky dále nabízí bohatý sortiment dámských, pánských i dětských slunečních, sportovních, módních anebo speciálních brýlí.

Optika Novum s.r.o. - oční optika
Optika Novum s.r.o. posktuje profesionální a individuální péči o vaše oči. V našich prodejnách v Hlučíně a Ludgeřovicích najdete více než tisíc brýlových obrub různých značek, stylů a barev. Navíc jsme schopni namodelovat vaše brýle dle vašeho přání a potřeb. Nabízíme měření zraku a veškerý sortiment týkající se oční optiky.
Optika Novum s.r.o. - oční optika
Oční optika. Maloobchod, prodej: -brýle -brýlové obruby -brýlové čočky -sluneční brýle -hotové čtecí brýle, pouzdra, lupy, teploměry, barometry, kompasy, dalekohledy a další doplňkový sortiment. Služby: -vyšetření zraku a aplikace kontaktních čoček -čištění a úprava brýlí. Další prodejny: -Brno, Purkyňova 35 ...

Zakázková optika. Výroba: -lupy -svítidla -optické přístroje a zařízení -brýlové čočky -pomůcky pro slabozraké.

Oční optika: - měření zraku - kontaktní čočky - sluneční brýle - dioptrické obruby - multifokální skla provoz ukončen

Oční optika: - měření zraku - kontaktní čočky - sluneční brýle - dioptrické obruby - multifokální skla

Oční optika: - měření zraku - kontaktní čočky - sluneční brýle - dioptrické obruby - multifokální skla pobočka ukončena

Oční optika: - měření zraku - kontaktní čočky - sluneční brýle - dioptrické obruby - multifokální skla

Služby: -oční optik -optometrista -opravy brýlí -chemické tvrzení skel -čištění ultrazvukem. Maloobchod, prodej: -brýle všeho druhu -dalekohledy -tuzemské i zahraniční obruby brýlí -dioptrická skla a plastové čočky -speciální optika.

-nabídka klasických i módních obrouček -vizualizace, která vám umožní vidět, jak v nových brýlích opravdu vypadáte -specialisté na multifokální brýle -aplikace kontaktních čoček -dárkové poukazy

Optika. Prodej: - brýle - kontaktní čočky - sluneční brýle. Měření zraku.

Výroba, prodej, zastoupení zahraničních firem, dovoz: - oční zboží - kompletní i doplňkový sortiment pro oční optiky - výstavní kazety pro provozovny - distributorské kufry pro firmy - čistící prostředky na optiku ČIBR - výdejní pouzdra FINISH PACK - brýlové obruby značek SABINA, CAMEO, ZENITH, LAZEK, MATRIX, JAGUES LOMONT, ...

Oční optika. Zhotovení a opravy brýlí. Aplikace kontaktních čoček. Měření zraku. Prodej slunečních brýlí, pouzder a doplňků

Oční optika. Prodej optických a slunečních brýlí, pouzdra, opravy, čištění brýlí ultrazvukem, kontaktní čočky. Prodejny: Národní třída 90, Hodonín 695 01 tel.: 518 343 195. Dolní Valy 29, Hodonín 695 01 tel.: 518 355 283.

Oční optika: - dioptrické brýle - sluneční brýle - sportovní brýle - dioptrická a plastová skla.

Velkoobchod, prodej: -skla: -minerální, plastová -multifokální, bifokální -antireflexní povrch skel, tvrzení, barvení -sluneční brýle:OXYDO, HUMPHREY´S, SOVER, BOLLÉ -sportovní brýle -dětské brýle.

Optika G & H: - dioptrické brýle - sluneční brýle - pouzdra na brýle - lupy - závěsné šňůrky, dopňky - kapky do očí - výměna skel - opravy - nové brýle - poradenství.

Maloobchod, prodej: - oční optika - brýle, obroučky - doplňky - sluneční brýle.

Oční optika: - měření zraku na dálku, na blízko - výběr brýlí pomocí videotechniky - objektivní vyšetření oka refraktometrem. Výroba a prodej: -brýle, brýle s multifokálními čočkami.

Zajištění kompletního očního vyšetření. Prodej brýlí a kontaktních čoček.

Oční optika. Maloobchod, prodej: - brýle, obroučky.