Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Relaxační studio Pohoda: - poradna pro rozvoj osobnosti - poradenství pro duchovního zdraví - celostní medicína - reiki - čištění čaker - masáže.

Odborný lékař rehabilitační a fyzikální medicíny

Služby - fytoterapeutická bylinná poradna - léčitel, bylinkář Prodej, e-shop - bylinné čaje - přírodní léčivá kosmetika

Odborný lékař: - ušní, nosní, krční, ORL - foniatrie - audiologie, sluchadla.

Naše interní ambulance se specializuje na komplexní péči o diabetiky. Provádíme diagnostiku, prevenci a následující léčbu. V péči máme pacienty s diabetem 1. a 2. typu. Věnujeme se i onemocněním souvisejícím s diabetem – vysoký krevní tlak, obezita, poruchy metabolismu tuků, některá onemocnění štítné žlázy, … Zdravotní stav našich pacientů ...

Činnost: - fyzioterapie - lékařská poradna pro sportovce

Psychologická ambulance. Zařízení klinické psychologie. Psycholog, psycholožka.

Pedagogicko-psychologická poradna. Psychologické poradenství a pomoc při výchově a vzdělávání dětí, žáků a studentů ve věku od tří let do ukončení vzdělávání.

Naše centrum3p - Pohyb-Potrava-Psychika -nabízí poradenství v oblasti výživy dětí i dospělých, komplexní analýzu těla, zpracování komplexního plánu (výživa, cvičení, relaxace, vhodné doplňky stravy), odborné vedení po celou dobu programu. Dále v našem centru děláme besedy, přednášky, semináře v oblasti správného životního stylu a osobního ...

Poliklinika Ostrava je nestátní zdravotnické zařízení, jehož provozovatelem je Dopravní zdravotnictví, a.s., člen skupiny AGEL. Poskytuje lékařskou péči všem občanům. Navíc se specializuje na pracovně - lékařskou péči.

Alternativní medicína, léčitel. Diagnostika a léčení všech nemocí a jejich příčin. Člověk, partnerství, rodina, personalistika, prostředí, firma, politika, spolky a jiná sdružení, národ, lokalita, talenty a mnohá další témata jsou buď zdravá nebo nemocná. U všech se zabývám zdravím, případně jeho znovunabytím.

Nabídka odborného očního vyšetření v plném rozsahu ambulantní péče.

Nestátní zdravotní zařízení. Služby: - aplikace moderních postupů, technologií a materiálů v ortotice a protetice: - ortotická léčba polohových deformit hlaviček u dětí s využitím kraniálních ortéz - biomechanická analýza pohybu se zaměřením na detailní analýzu nohy a dolní končetiny - fyzioterapie pacientů po úrazech, ...

Ordinace kožní. Další ordinace: - Žižkova 1028/7, 794 01 Krnov - tel: 554 617 788.