Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Léčebně - rehabilitační oddělení pro léčbu závislostí .

Lékař kardiologie-MUDr.Jaroslav Šipula, CSc.. Interní a kardiologická ambulance.

Sociální služby lidem ve věku od tří let se zdravotním postižením mentálním i kombinovaným ve formě pobytových, ambulantních nebo terénních služeb. Služby: - pobytové služby sociální péče v jednom týdenním stacionáři a ve třech domovech pro osoby se zdravotním postižením - ambulantní služby ve dvou denních stacionářích - služby sociální péče ...

Ortopedie. Traumatologická ambulance. Další ordinace: - Opavská 57/35, Kravaře - tel.:553671781. Čt 13-19 hod.

Tradiční čínská medicína. Nabídka terapií tradiční čínské medicíny se zaměřením na diagnostiku, bylinnou a alternativní léčbu, akupunkturu, omlazení obličeje a redukce vrásek.

Lékař kardiologie. Kardiologická ambulance.

Odborný lékař-alergologie, imunologie pro děti i dospělé.

Provoz chirurgické ordinace, odborný lékař chirurgie . Zajištění sportovních prohlídek.

Odborný lékař ortopedie, ortopedická ordinace.

Interní ambulance, lékař - internista.

Odborný lékař ORL, foniatrie, ušní, nosní, krční. Otorinolaryngologie