Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
MUDr. Pavel Vacovský provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost a dětskou kardiologii. Zajišťujeme komplexní diagnostickou, preventivní a léčebnou péči pro děti a dorost. Provádíme preventivní prohlídky a očkování. Specializujeme se především na dětskou kardiologii. Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost: - komplexní ...

MUDr. Petr Machala provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Služby: -gynekologie -centrum pro léčbu neplodnosti -těhotenská poradna, ultrazvuk -kolposkopie, cytologie.

GYNEKOLOGIE Němcovi, s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Gynatal s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Oculista trade s.r.o. provozuje oční ordinace a optiky.

Gynekologická ambulance Jednodenní chirurgie Studio Dědkov

Logopedie Vysočina s.r.o. provozuje logopedickou kliniku, kde se snaží léčit opožděný vývoj řeči, vývojovou dysfázii, dyslalii, mutismus a jiné poruchy ve vady řeči dětí.

První radiologická s.r.o. je nestátní zařízení zaměřující se na teleradiologii.

Chirurgie Kamenice s.r.o. provozuje chirurgickou ordinaci, zabývá se cévní chirurgií a sonografií.

Služby: -zdravotnické středisko -praktický lékař pro dospělé -praktický lékař pro děti a dorost -chirurgie -gynekologie -zubní lékař -rehabilitace.

Služby: -klinická neurologická a přístrojová vyšetření -kosmetické zákroky -aplikace botulotoxinu -mezoterapie -injekční lipolýza.

Fyzioterapie, McKenzie diagnostika a terapie, certifikované kurzy ACT metoda, diagnostika funkce pánevního dna u žen, - inkontinence, neplodnost, respirační fyzioterapie asymetrický motorický vývoj u kojenců a batolat, polohová plagiocefalie u novorozenců a kojenců, Masérské, rekondiční a regenerační služby.

MUDr. Dobeš s.r.o. provozuje ortopedickou ordinaci.

PhDr. Jana Lorencová se zaměřuje na psychologii, psychoterapie a koučink.