Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Mgr. Jana Szendrei provozuje ordinaci pro zrakovou terapii.

Hofštetr Alois MUDr. s.r.o. provozuje alergologickou a imunologickou ambulanci.

Freya GYN s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Služby: -gynekologie, porodnictví -péče o těhotné, ultrazvuk -očkování -zavedení nitroděložního tělíska dle výběru -návaznost na akreditované mamologické pracoviště -odborná poradna při výběru antikoncepce -odborná poradna pro období klimakteria -malé operační výkony s návazností na histologické či cytologické vyšetření v akreditované ...

MUDr. Jana Gregorová s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Informační a poradenské centrum Vysočina o.p.s. se zaměřuje na integraci cizinců, provázení pěstounských rodin, pedagogické a psychologické poradenství a na logopedii.

REVMATOLOG s.r.o. provozuje revmatologickou ordinaci.

Oddělení: -Oddělení ARO -Dětské oddělení -Gynekologicko-porodnické odddělení -Porodnice -Novorozenecké oddělení -Chirurgické oddělení -Infekční oddělení -Interní oddělení -Kožní oddělení -Léčebna dlouhodobě nemocných -LDN Třebíč -Neurologické oddělení -Oční oddělení -ORL -Ortopedické oddělení -Rehabilitace -Plicní ...

Proktologie MUDr. Petr Jaša s.r.o. provozuje nestátní proktologickou a chirurgickou ambulanci.

FONIATRIE TŘEBÍČ, s.r.o. provozuje foniatrickou ambulanci, provádí vyšetření sluchu a specializuje se na naslouchadla.

Mgr. Eva Vavřínová je klinická psycholožka zaměřující se na děti, závislosti, duševní zdraví a onemocnění a na pracovní psychologii.

Mgr. Šárka Dušková provozuje ambulanci poskytující služby v oblasti fyzioterapie dětí i dospělých.

MUDrych s.r.o. se zaměřuje na všeobecné praktické lékařství, interní ambulanci a pracovní lékařství. .

Sdílení o.p.s. se zaměřuje na hospicovou a ošetřovací péči, půjčování pomůcek a na sociální poradenství.

Alexandra Vlčanová je porodní asistentka zaměřující se na cvičení s těhotnými ženami, předporodní přípravu, těhotenské masáže a tejpování.

MedicalRay s.r.o. provozuje radiologické pracoviště na poliklinice v Chotěboři.

Oční centrum se specializuje na diagnostiku a léčbu očních nemocí hlavně dospělého věku Zdravotnictví - oční lékař.

Manuální a přístrojová lymfodrenáž. Kavitace. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilovna. In body 270. Výživové poradenství.