Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Masérské, rekondiční a regenerační služby

Lenka Klementová se zaměřuje na různé druhy masáží a rehabilitace.

Martina Hanzlíková se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Neorenesanční budova hotelu Imperial poskytuje svým zákazníkům již od roku 1912 hotelové a lázeňské služby té nejvyšší kvality. Nově zrekonstruované prostory našeho hotelu dokáží uspokojit i tu nejnáročnější klientelu. Ubytovat se u nás můžete ve stylově zařízených pokojích, které mají nádherný výhled na město nebo les. Je možné si rezervovat ...

Petra Vencová se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Romana Řidkošilová se zaměřuje na poskytování různých druhů masáží.

Hledáte místo, kde byste mohli zlepšit svou fyzickou kondici a zároveň si dopřát relaxaci a pohodu? Pak je pro vás ideální volbou Oasis CITY s.r.o., fitness a wellness centrum se sídlem v Praze na Václavském náměstí. V našem centru naleznete širokou nabídku služeb pro vaše zdraví a krásu. Můžete si vybrat z různých druhů cvičení, které jsou ...

Svaz postižených civilizačními chorobami Léčebné a sociální rehabilitace

Komplexní nabídka služeb fyzioterapie: diagnostika, terapie a prevence poruch pohybového aparátu.

Masáže i v místě bydliště zákazníka

Poskytování pojištěncům i samoplátcům tyto zdravotní služby: -lůžkovou léčebnou činnost po cevních mozkových příhodách -ambulantní léčebnou činnost rehabilitační, neurologickou a interní -rehabilitační procedury vodoléčebné a elektroléčebné -suché uhličité koupele BioPlus -akupunkturu.

Jana Vimmerová provozuje v Opavě solnou jeskyni.

Sport studio: - fitness - sguash - aerobic, zumba - masáže - solárium - vířivka - prodej výživy a doplňků

Masážne služby viac ako 30 rokov praxe Chiropraxia Fyzioterapia Diagnostika

Petr Podešva se zaměřuje na sportovní, relaxační, rekondiční a další masáže a na masáže lávovými kameny.

Fyzioterapeut Bc. Veronika Jirková zajišťuje víkendový relax po náročném týdnu v práci: - masáže, - kinesiotaping, - Dornova metoda.

REKONDIČNÍ a REHABILITAČNÍ STŘEDISKO: -léčebná a rekondiční rehabilitace -ordinace rehabilitačního lékaře - masáže - kinezio tape - fyzioterapie - fyzikální léčba.

Rekondiční a relaxační studio: - rekondiční služby, - solárium.

Sports Physio s.r.o. se zaměřuje na sportovní fyzioterapie, rehabilitace, diagnostiku a s tím související služby.

Horský hotel Brans s.r.o. nabízí komfortní ubytování ve dvou až čtyřlůžkových, moderně zařízených pokojích. Nově zrekonstruovaný hotel najdete v příjemném prostředí Malé Morávky přímo pod Pradědem. Kapacita hotelu je 26 pokojů, se 67 lůžky a 26 přistýlkami pro 93 hostů. Součástí hotelu je restaurace a wellness. Jako jeden z mála hotelů v České ...

Neo Sport Clinic s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace, ortopedii, traumatologii a na další s tím související péči.