Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. Písek je výrobce, dodavatel a prodejce zdravotnických potřeb a pomůcek, které distrubuuje v rámci celé Evropy.

Společnost MEDIPHARMA CZ s.r.o. provozuje internetový obchod, e-shop, se zdravotnickým materiálem a potřebami, rehabilitačními a ortopedickými pomůckami a lékařskými nástroji.

Veterinární ordinace MVDr. Vladimír Vavřín poskytuje kompletní veterinární péči pro domácí i hospodářská zvířata. Ošetřujeme psy, kočky, fretky, králíky, plazy, hlodavce i exotické ptactvo. Naše ordinace naleznete v Českých Budějovicích, Hluboké nad Vltavou a Dobré Vodě. Veterinární ordinace, zvěrolékař, veterinář: - prevence - léčba ...

Hotel - ubytování ve 49 pokojích se 118 lůžky - restaurace - wellness.

Výroba, prodej, servis: - elektrické skútry - elektrické tříkolky - elektrokola - elektrické vozíky

Služby: - plastická chirurgie - kosmeticko-estetické úpravy - liposukce - rázová vlna

Veterinární klinika - pohotovost na tel. 602 706 711.

Služby: - ošetřovatelská, pečovatelská služba.

Ordinace, služby: - stomatologie - zubní

Vývoj, výroba, distribuce: - extremní elektronická zařízení převážně pro výzkumné účely - modulární elektronická stavebnice MLAB.

Výroba, e-shop, oprava, servis: - zdravotní pomůcky, potřeby - zdravotnická technika - rehabilitační potřeby, pomůcky

Služby: - nutriční terapeutka - laktační poradkyně.

Pro milovníky překrásné šumavské přírody nabízí Hotel Churáňov komfortní ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových a také čtyřlůžkových pokojích. Případně dvou apartmánech. Dále naši hosté mohou využít hotelové restaurace, baru a kavárny s tanečním parketem. Hotel Churáňov je vhodným místem jak pro milovníky zimních sportů tak i pěší turistiky či ...

Služby: - zvěrolékař - veterinář

Služby: -biochemická laboratoř -hematologická laboratoř. Zelená linka:800100073.

Stomatologie, zubní ordinace. MUDr. Bořek Slezáček MUDr. Vojtěch Slezáček MUDr. Štěpán Slezáček MUDr. Aleš Vítek MUDr. Kateřina Vítková MUDr. Eva Slezáčková MDDr. Tesaříková Erika

Kliment Janda se zabývá výrobou a prodejem přípravku na léčbu lupenky (psoriázy). Kosmetický přípravek, olejíček, je vyroben speciální technologií ze žloutků slepičích vajec a neobsahuje žádné chemické přísady, nemá vedlejší účinky a mohou jej používat i děti. Výroba, prodej: - Jandův kosmetický přípravek na léčbu lupenky, olejíček ze ...