Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
JS Dent shop s.r.o. se zaměřuje na prodej zboží a materiálů pro zubní ordinace a laboratoře.

Jaradent Plus, s.r.o. provozuje soukromou stomatologickou ordinaci.

MUDr. Hana Seďová - psychiatrická ambulance s.r.o. provozuje ordinaci pro dospělé. Zabývá se především řešením afektivních poruch – poruch nálad (depresivní a úzkostné poruchy), dále řeší potíže jako jsou psychotické poruchy, poruchy spánku, poruchy osobnosti, reaktivní stavy – nasedající na vnější zátěž (rodinnou, pracovní apod.), organické ...

Dětské centrum: -zvláštní dětské zdravotnické zařízení, které poskytuje pediatrickou, neurologickou, léčebně rehabilitační, psychologickou, výchovnou a sociální péči ohroženým a postiženým dětem a jejich rodinám. Oddělení Dětského centra: -část lůžková a ambulantní -kojenecké oddělení -oddělení pro matky s dětmi ...

TRING, spol.s r.o. Výroba a opravy: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby.

Společnost reliefclinic s.r.o. se zaměřuje na plastickou chirurgii a estetickou medicínu

Preventivní, diagnostická a terapeutická ambulantní zdravotní péče pro děti a dorost do 19let.

Zabýváme se distribucí léčiv pro lékárny, nemocnice, výrobce i ostatní subjekty jako jsou fitness centra či lázeňské domy. Nabízíme léčiva, lékařský materiál a vakcíny.

Prodej zdravotnických potřeb přes e-shop - kompenzační pomůcky, tlakoměry, inhalátory, glukoměry, teploměry, zdravotnická obuv, kyslíkové generátory, vložky do bot, zubní hygiena, ortézy a bandáže, chirurgické a pedikérské potřeby.

Naše jihomoravská společnost provozuje síť soukromých lékáren nabízejících bohaté zkušenosti s poskytováním kvalitní lékárenské péče. Součástí našich služeb je i zajištění odborného poradenství zdarma a na velmi vysoké úrovni, nejen v oblasti léčivých přípravků, ale i v oblasti homeopatie, doplňků stravy a přírodních léčiv. Jednou z našich ...

ReGENerační studio provádí kraniosakrální terapie, celostní lymfatické masáže, poradenství pro děti a dospělé.

EXCLUSIA s.r.o. se zaměřuje na zajištění lékařské péče, rehabilitací, financí, pojištění a právní ochrany pro sportovce.

Masérské služby s.r.o. provádí klasické i sportovní masáže, reflexní terapie plosek nohou a využívá lávové kameny a baňkování.

Veterinární centrum Akuvet s.r.o. provozuje veterinární ordinaci, ve které se zaměřuje i na akupunkturu a prodává krmivo a doplňky.

Prodej, servis, výroba: -lékařská technika (zdravotnícká technika) ARGUS Medical, Schölly, Vitalitec, TALLEY.

Prodej: -přírodní léčiva (léčivo) -kosmetiky (kosmetika) -čističky (čistička) vzduchu -odšťavňovače -přístroje pro kyslíkovou terapii -másážní přístroje -psychowalkman -solné (solná) lampy (lampa) -mixéry.

Lenka Kubová provozuje útulek pro opuštěná zvířata.

Centrum redukce váhy - stravovací plány - sestavování jídelníčku - koncepce hubnutí.

Naše společnost se zabývá kontrolou a hodnocením krmiv pro zvířata druhu přežvýkavců a jejím stanovením zda mají stravitelné živiny. Provádíme také výpočet energetické a proteinové hodnoty.

ANDENTAL s.r.o. poskytuje komplexní stomatologickou péči.

Naše lékárna vede kromě běžné nabídky i rozsáhlý sortiment homeopatických přípravků (Boiron, AKH, DHU), Schusslerovy soli, Bachovy květové esence. Naše lékárna vede rozsáhlý sortiment homeopatických přípravků (Boiron, AKH, DHU), Schüsslerovy soli, Bachovy květové esence.

-Poradenská a publikační činnost v oblasti homeopatie -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny

Nabídka rehabilitačních, wellness a fitness služeb a prodej rehabilitačních pomůcek a solární kosmetiky. Služby: Rehabilitace indikovaná lékařem Následná rehabilitace po hospitalizaci Dlouhodobá rehabilitace (i u pacienta) Zaškolení rodiny při dlouhodobé rehabilitaci Léčba akutních i chronických bolestíMasáže - klasické, sportovní, ...