Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Společnost AJAKLA s.r.o. - MUDr. Alena Havličková provozuje soukromou ordinaci lékařky pro děti a dorost. Poskytujeme běžnou léčebnou péči, prevenci, očkování, gastroenterologickou poradnu, výživu dítěte, CRP. Jsem členem v EB týmu. Možnost rychlé konzultace s klinickým pracovištěm při řešení závažných onemocnění. Soukromá ordinace lékařky pro ...

Wellness hotel na jižní Moravě poskytuje ubytování s celkovou kapacitou 62 pevných lůžek. Součástí hotelu je restaurace s terasou. Zprostředkujeme degustaci vín ve vinném sklípku. Nabízíme wellness centrum s profesionálním personálem, masáže, zábaly, relax. Pořádáme firemní akce, školení a semináře.

Jana Lhotská provozuje solárium s rekondičními a masážními stroji.

Michaela Vimrová se zaměřuje na rehabilitace, masáže sportovní, klasické a reflexní a fyzioterapie pro děti a dospělé.

Relaxační studio s ubytováním Služby: -péče o tělo -masáže -relaxace -detoxikace -wellness -regenerace. Kosmetické služby -ošetření kosmetikou JANSSEN COSSMETICS - obličej, dekolt, tělo - masáže -kompletní ošetření obličeji, dekoltu a těla Ubytování - 2 x dvoulůžkový pokoj ve stylu středomoří - pokoj Provence, ...

Veterinární klinika Mikulov Veterinární léčebná a preventivní činnost v chovech malých a velkých zvířat.

Pivní a bylinkové lázně v Mikulčicích. Možnost zakoupení dárkového poukazu na lázeň v tučně vyráběných dubových vanách s neomezenou konzumací piva.

Zubařská ordinace. Zubní ordinace. Stomatogická ordinace.

Jsme pobočka Spirotel společnosti UTILCELL, s.r.o. a zaměřujeme se na inovativní technologie v oblasti telespirometrie. Naleznete u nás speciální přístroje pro vyšetření a pravidelné měření stavu plic, a to spirometry MIR (Smart One) a oximetry, které můžete používat z pohodlí Vašeho domova a odhalit tak případné problémy s dýcháním. Jedná se ...

Prodej pomůcek na čištění, dezinfekci, zdravotní techniky, sterilizátorů a ohřívačů, sterilizačních boxů a lamp.

Praktický lékař pro děti a dorost. Zajišťujeme preventivní a léčebnou péči. Očkování pravidelné a na žádost, stanovení CRP. Dále EKG vyšetřen a vyšetření zraku.

Mgr. Klára Francesca Popek, DiS. se zaměřuje na poskytování výživového poradenství.

Sortiment: -léčivé přípravky vázané na recept -mast na exém, lupénku -nižší doplatky -dostatečná zásoba běžně užívaných léků -speciální léky do odpoledne příp. do druhého dne -volně prodejné přípravky, vitamíny, potravní doplňky -široký výběr, nízké ceny -kompresní punčochy -pomůcky při inkontinenci -přírodní přípravky, ...

Zubní péče Ambulantní a zubní zdravotní péče

Klinický psycholog a psychoterapeut: -strach, tréma, úzkost, únava, stres, nespavost, nadváha, zlozvyky, bolest, deprese, sexuální potíže, narušené vztahy. Rodinné konstelace. Skupinový nácvik komunikačních dovedností.

Wolfdental s.r.o. provozuje zubní ordinaci a poskytuje komplexní stomatologickou péči.

NEUROLOGIE Popelka s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

SALVEDIA s.r.o. provozuje diabetologickou ordinaci.

Moderní klinika v centru Brna. Centrum estetické stomatologie.

Společnost IFCOR - KLINICKÉ LABORATOŘE, s.r.o. má dvacetiletou tradici v poskytování široké škály laboratorních služeb. Nabízíme komplexní laboratorní služby pro praktické lékaře, ambulantní specialisty, lůžková oddělení nemocnic i pro veterináře. Naše laboratoře provádí vyšetření z oborů biochemie, hematologie, mikrobiologie, molekulární ...

Dětská neurologie, EEG - Lněničková s.r.o. provozuje dětskou neurologickou ambulanci.