Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ubytování, služby: - hotel - lázeňská léčba - wellness - restaurace

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - kongresové centrum - wellness

Ubytování, služby: - čtyřhvězdičkový hotel - restaurace - wellness

Lázeňský hotel****: -ubytování -stravování -lázeňská léčba.

Hotel***: -ubytování -sanatorium -služby. Restaurace. Kavárna. Lázeňská léčba.

Hotel***: -ubytování ve 116 pokojích -stravování -komplexní lázeňská léčba.

Léčitelka lidských duší, terapie. Numeralogie. Reiki.

Sestavení individuálního jídelníčku dle potřeb a zdravotního stavu klienta.Úprava hmotnosti při obezitě i podvýživě.Dieta v nemoci.Pomoc při hubnutí i úpravě životosprávy.Vzdělávací programy pro školy a organizace.Návštěvy doma u pacientů s individuální péčí a proškolení rodinných příslušníků v přípravě léčebné stravy.Zhodnocení dosavadních ...

Solná jeskyně. Pro klienty možnost posezení v nekuřácké kavárně s kapacitou pro 14 osob. Internetový prodej solných produktů, kosmetiky z Mrtvého moře, čajů, košíků a dárkového zboží. Prodej: -solné lampy.

Hotel, ubytování. Wellnes. Služby: -masérské -rekondiční -regenerační.

Veterinář. Veterinární ordinace. Veterina pro malá zvířata.

Veterinář pro malá zvířata. Veterinární ordinace. Odborná veterinární ambulance. Veterinární služby pro psy, kočky, malá zvířata.

Dovoz a distribuce: -očkovací látky -léky -diagnostická séra -diagnostické přístroje -vakcíny -glukometry -bezpečnostní listy -imunoglobiny -základní biochemie -přístroje na zpracování testů -rychlé testy pro ordinace praktických lékařů -desinfekce -sterilizace. Zelená linka 800123986.

Zubní ordinace. Ordinace stomatologa. Profesionální zubní hygiena. Fixní protetika. Snímací protetika. Bělení zubů. Zubní chirurgie. Estetické výplně. Ošetřování kořenových kanálků.

Služby: - poradenství v oblasti výživy, prevence civilizačních nemocí, detoxikace organizmu a regulace váhy

Rehabilitace. Procedury. Programy, cvičení pro těhotné. Kiniziologický rozbor. Reflexní masáže. Lymfatické drenáže. Mobilizace páteře, kloubů. Slatinové zábaly. Vířivé koupele. Kondiční cvičení. Mojžíšova metoda.

Luxusní hotel v centru Karlových Varů: -ubytování -stravování -lázeňská péče -37 luxusních pokojů -wellness -lázeňské procedury -balneo -bazén -sauna -tělocvična -parkoviště u hotelu zdarma -wifi.