Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Společnost DHB MEDIPRAKTIK s.r.o. provozuje ordinaci pro dospělé a dorost.

Plastická chirurgie, korektivní a laserová dermatologie - operace očních víček - operace nosu - operace ušních boltců - zvětšení rtů - PermaLip - facelifting - operace prsou - modelace postavy - liposukce

Prodej: - kompresivní punčochy - invalidní vozík - ortopedická obuv.

Český červený kříž. Charitativní a humanitární organizace. Poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Jana Vimmerová provozuje v Opavě solnou jeskyni.

Terénní veterinární praxe Veterina, veterinář, veterinární lékař - zaměření na koně.

Centrum Sýkorka poskytuje služby biorezonance.

Ambulance: - odborný lékař kožní pro dospělé a děti. Dermatologie, dermatovenerologie. Sídlo firmy: - Zahradní 1261, Frýdlant nad Ostravicí.

Fyzioterapeut Bc. Veronika Jirková zajišťuje víkendový relax po náročném týdnu v práci: - masáže, - kinesiotaping, - Dornova metoda.

Oční klinika. Oční laserové operace (oční laser), operace očí, laserová korekce zraku: - krátkozrakost - dalekozrakost - astigmatismus.

Odborný lékař kožní. Ordinace: - dermatovenerologie.

Zdravotní a sociální péče pro osoby se zdravotním postižením, seniory. Domácí péče.

Horský hotel Brans s.r.o. nabízí komfortní ubytování ve dvou až čtyřlůžkových, moderně zařízených pokojích. Nově zrekonstruovaný hotel najdete v příjemném prostředí Malé Morávky přímo pod Pradědem. Kapacita hotelu je 26 pokojů, se 67 lůžky a 26 přistýlkami pro 93 hostů. Součástí hotelu je restaurace a wellness. Jako jeden z mála hotelů v České ...

Posláním společnosti UNICAplasma Morava s.r.o. je přispívat k záchraně lidských životů pomocí bezpečného a efektivního odběru lidské krevní plazmy určené k dalšímu zpracování (frakcionaci). Naplnění tohoto poslání je možné jen ve spolupráci a partnerství s dárci krevní plazmy.

Gynekologie a porodnictví, pronájem, nákup a prodej

Wellness studio. Studio krásy, zdraví a vitality. Poskytujeme služby v oblasti: - cvičení: jóga, fyziopylates, cvičení pro seniory, děti i pro zdravotně omezené, flexy, TRX, kruhový trénink........... - masáže - hubnutí - jídelníček + pohybový plán na míru - regenerace - detoxikace - kosmetika - fyziterapie - relaxace - ...

Helena Francová se zaměřuje na fyzioterapii a léčbu poruch pohybovaného aparátu.

Zdravotní poradna. Prodej: - produkty pro zdraví: - bylinné čaje - bylinné produkty - výrobky z rakytníku, ženšenu - masti, gely, oleje. ADAM FENG SHUI - školičky - konzultace - poradenství TERAPIE - lymfatické - spoušťových bodů