Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Společnost Dentalstyl s.r.o. provozuje zubní ordinaci - preventivní prohlídky, estetická, protetická a dětská stomatologie, záchovná stomatologie a endodoncie, parodontologie, prodej dentálních pomůcek v rámci dentální hygieny.

Diagnostická laboratoř: - laboratorní servis - informace a edukace k zajištění rychlé diagnostiky pro praktické lékaře a odborné specialisty. Laboratoře: - klinická biochemie a instrumentální metody - hematologická - imunologie a sérologie - klinické mikrobiologie. Sídlo společnosti: - Rožnovská 241, Frenštát pod Radhoštěm.

Firma MASRETTE MASÁŽE s.r.o. se specializují na masáže pohybového aparátu do nichž spadá klasická masáž, lymfatická masáž, Dornova metoda, Breussova masáž, Bowenova tlaková masáž, reflexologie.

Gynekologicko - porodnická ordinace. Lékař gynekologie.

Firma Golferia s.r.o. provozuje v Moravskoslezském kraji hotel TEE HOUSE Čeladná, který je součástí resortu Golf Čeladná. Nabízíme možnost ubytování ve 34 dvoulůžkových moderně zařízených pokojích včetně balkonu a 3 apartmánech. Součástí nabízených služeb hotelu je kvalitní wellness zóna pro relaxaci ubytovaných hostů. K dispozici je vyhřívaný ...

Vytvořili jsme pro Vás místo, klidné místo, kde prožijete své intenzivní zážitky a doufáme, že se budete rádi vracet. Zapomeňte na každodenní starosti a vychutnejte si příjemný relax po svém v soukromém wellness v Ostravě-Porubě. Pro uspokojení všech Vašich náročných přání Vám je k dispozici pravá, finská sauna, vířivka až pro 5 osob i relaxační ...

Společnost ESTINET s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Společnost Fair dent s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci ve Frýdku-Místku.

Studio masáží Simona poskytuje masáže, přístrojová lymfodrenáž, pedikúra, prodej bylinných čajů fy Grešík, přírodní kosmetika Saloos.

Veterinární lékař, veterina, veterinář: -digitální vyšetřovací ultrazvuk (SONO) -binokulární mikroskop -videootoskop -otoskop -ophthalmoskop -zubní ultrazvuk, odstraňování zubního kamene ultrazvukem -kastrace -RTG -vitamíny, krmivo, přípravky proti parazitům -interní, kožní, zubní, ortopedické, gynekologické, homeopatické, ...

Terapie proti zlozvyku kouření přístrojem Bicom, biorezonanční metoda: - bezbolestná neinvazivní metoda - organizmus není vystaven působení elektrického proudu - úspěšnost 80% - potlačuje fyzickou závislost (abstinenční příznaky) - nevyvolává chuť na cigaretu - vysílán do těla zrcadlově obrácený elektromagnetický frekvenční vzorek ...

Oční lékař, oční ambulance, ambulance lékařské estetiky.

Autorizované měření emisí dle zákona o ochraně ovzduší č.86/2002 Sb. Autorizovaná (akreditovaná) laboratoř pro kontrolu emisí a imisí. Stanovení: -emise -imise -kontrola ovzduší (ekologie - ochrana ovzduší) -škodliviny -znečištění životního prostředí -koncentrací organických sloučenin v plynech a ovzduší přenosným chromatografem, ...

Tradiční čínská medicína - akupunktura, baňkování, moxování, tuina masáže, fytoterapie. Řízená detoxikace dle MUDr. Josefa Jonáše. Bachovy květové esence. Léčitelská metoda Reiki.

Stomatologické centrum: - zubní ordinace - dětská stomatologie - dentální hygiena - bělení zubů.

Operace - plastické, kosmetické: - liposukce - botulotoxin - frakční laser - mesoterapie - operace nosu, rtů, pohlavních orgánů, víček - modelace prsou - vlasová transplantace - injekční korekce vrásek - žaludeční balónky atd. - kontrola a odstranění kožních útvarů

Komplexní nabídka služeb fyzioterapie: diagnostika, terapie a prevence poruch pohybového aparátu.

Společnost ČMELÁČEK PARTNERS s.r.o. je centrum pro mentální handicap. Provoz denního stacionáře, klub rodičů a přátel postižených dětí.