Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Paní doktorka MUDr. Jana Rozsypalová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost. Naše ordinace zajišťuje léčebnou i preventivní péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování a léčbu dětí. Díky svým dlouholetým zkušenostem garantuji vysokou kvalitu mých služeb. Naši ordinace naleznete na adrese Strážnická 1013/36, Plzeň. Praktická ...

Ortopedická protetika, výroba, oprava: - ortézy, protézy (horní, dolní končetiny). Prodej: - ortopedické vložky do bot - dětská ortopedická obuv.

Zajišťuje provoz a servis vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod, provádí projekty, dodávky a realizace vodohospodářských staveb. Nabízí zpracování pasportů a provozních řádů, zajišťění povolení k odběru podzemních vod a povolení k vypouštění odpadních vod, rozbory pitných a odpadních vod v akreditované laboratoři, odvoz a likvidaci kalu ze ...

Prodej: -chirurgický šicí materiál. -chirurgické šicí jehly. -kožní lepidlo. -kolagenové produkty.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče - oční ambulance MUDr. Štěpán Rusňák, Ph. D. Ordinační hodiny: Po 8.00-17.30 Út 8.00-16.00 St 8.00-17.30 Čt 8.00-15:30 Pá 8.00-12.00 - vysetření perimetrem a OCT pro předem objednané pacienty Na oční vyšetření pacienty objednáváme. Akutní případy a kontroly Po-Čt 8.00-9.00

Prodej: - korekční abdukční bandáž Abdukční kalhotky MARWELL díky vložce z PU-pěny zajišťují správné polohování kyčelních kloubů děťátka a tím jejich zdravý vývoj.

Služby - kineziologie, uvolnění zablokované energie v těle, odstranění stresu a psychosomatických příčin nemocí.

Laboratoř - akreditovaná genetická laboratoř - genetické testování osob, zvířat a patogenů.

Prodej světelné zdravotní techniky - světelný box - simulátor svítání.

Prodej - pomůcky a služby pro pacienty s diabetem - jehly pro inzulínová pera - glukometry - testovací proužky ke glukometrům.

Služby: - rehabilitace pro psy - psí rehabilitace - masáže psů

Ordinace, služby: - stomatologie - zubní - dentální hygiena

Komplexní péče o tvář, tělo, ale i celkové zdraví se zárukou vysoké úrovně služeb po stránce odborné i v kvalitě péče, individuálního a diskrétního přístupu v zázemí moderního estetického centra.

Zubní klinika: - stomatologická ordinace - zubní hygiena - bělení zubů - chirurgické zákroky - implantáty - keramické korunky.

Dermatologické centrum, ordinace kožní lékařky MUDr. Ireny Kolářové. Soukromá ambulance lékaře specialisty v oboru dermatologie, dermatovenerologie, nemoci kožní a pohlavní. Léčba kožních problémů, ekzémů, akné, ordinace pro děti i dospělé. Ordinace: pondělí - Sušice - tel.739994002 úterý - Klatovy - tel. 732995355 středa - Horažďovice ...

Dovoz, distribuce: - zdravotnický materiál, pomůcky - speciální lůžkoviny - antidekubitní matrace - jednorázové rukavice - pacientské zvedáky - inhalátory - odsávací jednotky.