Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Služby: -zubní ordinace -ortodoncie.

Služby: -praktický lékař pro dospělé.

Vladimír Kozler se zaměřuje na wellness, fitness, masáže a fyzioterapie.

Veterinární ordinace: -pro malá zvířata a koně -chirurgie, ortopedie, RTG, sono -čipování, biochemické vyšetření krve, mikroskopické vyšetření.

Naše firma se zabývá výrobou ochranných nepropustných inkontinenčních kalhotek, plen a různých typů body pro dospělé, které trápí inkontinence. Naše firma se snaží zajistit lidem, trpící problémem inkontinence fungování v každodenním i společenském životě. Poskytujeme internetový prodej pomůcek, které zajistí pohodlí a pocit bezpečí. Šití ...

Služby: -psychiatrická léčebna -léčení ze závislosti -léčebna otevřeného typu.

Služby: -praktický lékař pro děti a dorost.

Služby: -interní a diabetologická ordinace.

Služby: -stomatologická laboratoř.

Výroba, prodej: -nerezová zařízení pro gastronomii, zdravotnictví a stavebnictví. Servis, montáž: -velkokuchyně -chladírenská zařízení. Prodejní sklad: -technické plyny, PB a svářecí technika.

Praktický lékař pro děti a dorost MUDr. Václav Provazník poskytuje komplexní všeobecnou lékařskou péči pro děti od narození až do věku 19 let. Provádíme preventivní a léčebnou péči, aplikaci očkovacích látek i měření hladiny CRP v krvi. Naše ordinace najdete ve městech Golčův Jeníkov, Habry a Vilémov. Dětský lékař, praktický lékař pro děti a ...

Služby: -ordinace klinického psychologa.

Služby, maloobchod: -veterinární ordinace -chovatelské potřeby.

Služby: -alergologická ordinace pro děti a dospělé.