Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Regenerační studio Z Služby: masáže: - klasická regenerační - lymfatická - baňkování - TUINA čínská masáž - Breussova - medová Dornova metoda Poradenství a prodej: biomechanické aktivní stélky do obuvi a boty Hanák

Velkoobchod, distribuce, prodej: -dentální výrobky: -pomůcky ústní hygieny -profylaxe -pro bělení zubů. Maloobchod, prodej: -Interspar, Zlín-Prštné, Náves 671 tel.:731413295. -Profimed Profesionální péče OSC Olomouc City, Pražská 255/41 tel.:737200228

Zdravotnictví: -ordinace očního lékaře, oční ambulance. Ordinační hodiny: Po 8-12 12.30-17 St, čt 8-12 12.30-15.30 Út, pá 8-11, 30 pouze pro specializované výkony po předchozím objednání.

Nemocnice: Léčebna dlouhodobě nemocných s 65 lůžku interní ambulance rehabilitace biochemická a hematologická laboratoř rentgen a ultrazvuk

Služby: -masérské, masírování: -klasické, lymfatické, čokoládové, medové masáže, Breussova, Champi masáž, Dornova metoda, baňkování, lávové kameny, BODYTER.

Praktický lékař pro dospělé.

Služby: -klasické masáže, masérské služby

Výroba,prodej: -jehly a atypické komponenty jehel: -chirurgické šicí jehly ouškové: -z nelegované oceli s povrchovou úpravou niklováním -z nerezavějící oceli v jakosti EN** -ve sterilním balení -komponenty pro atraumatické jehly žlabkové -patologické jehly -tetovací jehly -různé druhy jehel, bodce, hroty, ...

Odborně školený personál: -homeopatie Prodej, maloobchod: -léky na lékařský předpis i volný prodej -homeopatika -léčivé byliny -kojenecká výživa -zdravotní obuv -rehabilitační, ortopedické pomůcky

Veterinární ambulance, veterinář.

Zdravotnictví: -odborný lékař (ušní, nosní, krční), otorinolaryngologie ORL.

Odborný lékař pro klinickou imunologii a alergologii. Ordinace: - klinická imunologie, imunologická - alergologie, alergologická.

Zdravotnictví: -zubní lékařka, zubařka -stomatologie, stomatologická ordinace.

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -vitamíny -čaje a byliny -zdravotní kosmetika -zdravotní obuv -bachovy květové esence - na léčbu psychických problémů, bloků, deprese, strachu -homeopatie.

Stomatologická ordinace. Zubní lékař.

Soukromý zubní lékař, stomatolog.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrická ordinace, pediatrie.

Relaxační centrum Buchlovice v buchlovických horách-Smraďavka, Vám nabízí tyto služby: -masáže - ruční, medové, lávovými kameny, hawajské -masážní vany (hydromasážní, perličkové) (bylinné, pivní, medové, se solí z Mrtvého moře...) -tělový peeling -zábaly: -voskové -rašelinové -čokoládové -smetanové -bahenní -kosmetické ...

Zdravotnictví: -stomatologická laboratoř, zubní technik. Výroba, zhotovení, oprava: -fixních i snímatelných zubních náhrad (náhrady): -protézy, můstky, aj.

Stomatologická ordinace: - zubní lékařka.

Kosmetické a regenerační studio. Služby: - kosmetika - masáže - zábaly.

Stomatologie, soukromá zubní ordinace, bezbolestné zákroky, výplně, bělení, implantáty, fotokompozity, zubní estetika.