Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární léčebné i preventivní služby.

Veterinární klinika Gabrid - veterinář: -interní medicína -chirurgie -stomatologie -jednodenní hospitalizace malých zvířat.

Veterinární ordinace, ambulance: - psi, kočky, drobní savci, plazi, exotičtí ptáci.....

Veterinární ordinace. Preventivní prohlídky a vakcinace Cestování se psy, kočkami a fretkami Klinická vyšetření Krmiva a diety Chirurgické zákroky

Veterinární obchod ANVET Veterinární ordinace Prodej - krmiva.

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - očkování (psi, kočky, fretky, králíci) - odčervení (pasty, tablety, pipety spot on) - předoperační a preventivní vyšetření krve (senioři) - krácení drápků, čištění uší - vyšetření zvířat na vzteklinu po pokousání aj.

Komplexní preventivní péče včetně vakcinací (možnost i vakcinace FIP!). Léky proti vnitřním i vnějším parazitům. Léčba kožních chorob a léčba infekcí. Léčba urologických a srdečních chorob. Chirurgické zákroky (kastrace, chirurgie měkkých tkání). Péče o chrup. Péče o staršího pacienta. Aplikace kvalitních čipů BackHome, vystavení Pet ...

Veterinární ordinace, veterinář Brno. Preventivní medicína Diagnostika Terapie

Služby: -veterinární ordinace -vakcinace psů, koček a hospodářských zvířat. -chirurgické zákroky -kastrace, kýly, císařské řezy. Prodej chovatelských potřeb.

Veterinární ordinace: -preventivní léčba zvířat -vakcinace, očkování -běžné chirurgické úkony -ošetření ran*.

Veterinární ordinace v Brně – Židenicích Veterinární ordinace určená pro malá zvířata a koně. Źádný stres v ordinaci, přijedeme k Vám domů. Preventivní medicína – vakcinace, antiparazitární program, aplikace mikročipů, vystavování Europasů. Zobrazovací techniky – RTG, EKG, USG.

Veterinární ordinace Felis. Veterinární lékař