Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární ordinace Dášenka. Veterinární ambulance. Prevence. Diagnostika a léčba interních onemocnění psů a koček Diagnostiku a léčba kožních e endokrinologických nemocí Diagnostika a léčbu infekčních a parazitárních onemocnění. Chirurgické zákroky.

VETERINÁRNÍ ORDINACE BRNO - HOLÁSKY -preventivní a terapeutická péče v oblasti malých zvířat (psi, kočky a drobní savci), dále také poradenství a servis pro chovatele. Dle domluvy je možná návštěva u klienta.

Veterinární ordinace SILVET. Nabízíme kvalitní ošetření psů, koček a drobných savců. Chirurgická veterinární péče -chirurgie měkkých tkání, akutní medicína Hospitalizace -pooperační péče, infuzní terapie, kyslíkový box Prodej krmiv, veterinárních diet a doplňků výživy Poradenská činnost Ordinační hodiny Po 9 - 12 14 - 18 Út - 14 - ...

Veterinární ordinace: -interna -chirurgie -porodnictví -gynekologie -zubní ultrazvuk -světelná terapie. Maloobchod, prodej: -vitamínové minerální doplňky -léčivé šampony -klinické diety.

Maloobchod, e-shop krmiva. Veterinární ordinace.

Veterinární ordinace pro malá zvířata, návštěvní služba, pohotovost, interna, chirurgie, porodnictví.

Veterinární ordinace: -veterinární lékař, zvěrolékař.

Privátní veterinární ordinace: - pro malá zvířata - ultrazvuk, RTG - kompletní vyšetření.

Veterinární služby pro psy, kočky, drobné savce, plazy a ptáky. Toto pracoviště disponuje možností RTG a USG vyšetření a dále širokou škálou laboratorních vyšetření.

Veterinární ordinace. Služby: -preventivní péče a poradenství v chovu -diagnostika a terapie onemocnění u malých zvířat -chirurgie měkkých tkání -stomatologická ošetření -sonografická vyšetření -rentgenologická vyšetření -reprodukce malých zvířat + určování optimální doby krytí -tetování štěňat, vystavování mezinárodního pasu, ...

Veterinární ordinace a prodej chovatelských potřeb.

Útulek pro psy, psí útulek, útulek pro koně i jiná zvířata.

Služby: - veterinární poradenství a laboratorní diagnostika - import veterinárních léčivých přípravků, krmných doplňků - veterinární péče v chovech hospodářských zvířat.

Nabízíme služby veterinárního lékaře. Ošetřujeme psy, kočky a drobné savce.

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - vakcinace psů, pes, koček, kočka a králíků, králík - čipování psů a koček - výdej europasů, europas - kastrace - léčba malých hospodářských zvířat - prase, ovce, kozy, koza -prodej krmiva pro psy a kočky na objednávku - K9, Anka, Calibra, Royal Canin, Purina, Proplan, Nutram a další.

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - vakcinace, očkování - rentgenologii, rentgen, RTG - ortopedii - chirurgické zákroky, zákrok - gynekologii.