Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární lékař: interna, chirurgie, porodní a gynekologie, RTG, sono, videoskop, biochemická laboratoř. Pravidelné očkování, čipování, tetování, odčervení, prodej chovatelských potřeb.

Naše veterinární ordinace provádí kompletní veterinární služby. Ošetřujeme malé i hospodářské zvířata. Ordinační hodiny Prštice: po-pá od 17:30-19:00 hod., mimo ordinační hodiny po telefonické dohodě. Ordinační hodiny Střelice: po-pá 15:30-18:30 hod., so 8:30-10:30 hod.

Prodej - doplňky stravy Dodávka - zdravotnické potřeby pro zvířataporadna pro zvířata Dodávka - zdravotnické potřeby pro zvířata Provoz - poradna pro lidi i zvířata.

Veterinární poradenství a laboratorní diagnostika pro malá zvířata a pro chovy hospodářských zvířat po celé České republice i na Slovensku. Služby: - import veterinárních léčivých přípravků pro malá i velká zvířata, krmných doplňků, dezinfekčních a technických prostředků - laboratorní diagnostika akreditovaná dle EU - výroba autogenních ...

Veterinární ordinace: - interní medicína - dermatologie - neurologie - kompletní vyšetření krve, moči a trusu - prevence - očkování.

Kvalitní veterinární péče zaměřená především na psy, kočky a drobné savce. Možné je ošetření pacienta v pohodlí domova i objednání na určitou hodinu v ordinaci. Prodej chovatelských potřeb a krmiv.

Veterinární ordinace - interna - chirurgie - ortopedie - RTG - pohotovost - čipy, pasy - operace páteře.

Veterinární ordinace - specializace na psy, kočky, fretky, hlodavce a jiná drobná zvířata

Veterinární ordinace, veterina: - vakcinace - Odčervení - Kastrace - Kožní, kůže chirurgie - Čištění zubů, zub, chrup atd.

Přednášky a kurzy: - chování psů a koček. Poradna pro řešení poruch chování psů a koček.

Veterinární ordinace: -specializace pro exotické ptáky, dravce, holuby.

Veterinární klinika, lékař: -psy, kočky a drobná zvířata - interní onemocnění, prevence, dietologie -chirurgie, chirurg -ortopedie ( zlomeniny, vývoj.onem.kloubů, ruptury LCC- TTA metoda, artroskopie aj. -neurochirurgie -rentgenologie vysokofrekvenční rtg (digitální čtečka) -posuzování DKK, DLK, OCD a luxace patel -fyzioterapie, ...