Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Diagnostika a diagnostické přístroje. Export-Import - zdravotnická technika. Laboratorní potřeby a zařízení. Zdravotní, zdravotnické pomůcky a potřeby.

VYBAVENÍ ORDINACE : - zařizování - modernizace - rekonstrukce - investiční výstavba zdravotnických zařízení KOMPLEXNÍ SLUŽBY : - projekční práce na zdravotnickou technologii - dodávky technologického zařízení z tuzemska i z dovozu - dodávky nábytku a příslušenství - montáž technologického zařízení - dodávky všech typů soukromých ...

Společnost zabývající se obchodními službami, realizací školení první pomoci, souvisejícími službami vč. konzultační činnosti při tvorbě traumatologických plánů a výrobou specializovaných lékárniček. Dále je společnost provozovatelem pražského módního salonu KRISTIANA ww.kristina.cz

Poskytování služeb pro zdravotnictví, zejména pro nemocnice. Nyní dodáváme zdravotnický materiál do státních, ale i privátních zařízení. Máme zákazníky na celém území ČR. Zboží dodáváme převážně vlastní dopravou, poštou, sběrnou službou, popř. přímým odběrem..

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Zdravotnický materiál, pro krytí a rouškování. Výroba zdravotnických nástrojů pro chirurgii, stomatologii a gynekologii. Při zakoupení našich výrobků se zapojíte do podpory charitativních projektů v Africe (Keňa). Pokud u nás zakoupíte zdravotnické nástroje či materiál jsme ochotni od Vás odkoupit Váš starý nepoužitý materiál či nástroje ...

Struktura Profimedu se dělí na dvě základní divize, Péče o zuby a Péče o tělo®. PÉČE O ZUBY: - Zubní kartáčky - Speciální kartáčky a pomůcky - Mezizubní kartáčky - Flossing - Párátka - Dětské pasty - Zubní pasty a ústní vody - Antiseptické přípravky - Péče o suché a citlivé ústa - Péče o afty, puchýřky a opary - ...

Jsme výhradní zastoupení firmy LEONE. Dodáváme materiály a pomůcky fixní a snímací ortodoncie pro lékaře a zubní laboratoře. Specializujeme se na zubní implantáty a miniimplantáty LEONE Implant System.

Elektronické kompenzační pomůcky pro zrakově postižené. Kamerové lupy, počítače, ozvučené telefony.

Vývoj, výroba a prodej dentálních implantátů a souvisejících produktů pro regeneraci měkkých i tvrdých tkání v dutině ústní.

Firma KURADENTAL s.r.o. byla založena na základě zkušeností na trhu stomatologie a dobrých vztahů se společností KURARAY DENTAL v roce 2006. Naším cílem je seznámit širokou a to jak laickou tak odbornou veřejnost s novinkami v oblasti stomatologie, v jejímž oboru je společnost KURARAY DENTAL průkopníkem.

Dovoz, distribuce zdravotnických pomůcek pro obory: Ortodoncie: - zámky - kroužky - dráty - intra a extra orální příslušenství - lepidla - ortolaboratoř - kleště a nástroje - přístroje. Protetika: - izolační kapaliny - keramika - korunky a můstky - kořenové čepy - plastické měkké hmoty - pryskyřice - přístroje a ...

Dovážíme materiál vyráběný firmou Lascod používaný ve zdravotnických zařízeních a laboratořích.

Prodej a poradenství v oblasti estetické stomatologie a ortodoncie.

Prodej dentálního a stomatologického materiálu.

Nabídka produktů pro ortodoncii, dentálních implantátů a bělicích prostředků na zuby.

Export a import v oblasti chemie, farmacie, balneologie, klinické studie, oftalmologie, chemicko-technologických zařízení, zdravotnické techniky.

Zdravotnické pomůcky, výroba, prodej.

Novo Nordisk je světovou jedničkou v péči o pacienty s diabetem. Stala se jí díky své rozsáhlé nabídce produktů pro diabetiky, zahrnující i nejpokročilejší produkty v oblasti systémů pro podávání inzulinu, poruchy srážení krve, růstové poruchy a substituční hormonální terapie.

Propagace léků a dermokosmetických výrobků.

Dodavatel zdravotnického materiálu, Poradenství ve zdravotnictví