Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Prodej a servis stomatologického materiálu, nástrojů a přístrojů.

Provozujeme internetovou lékárnu se sortimentem volně prodejných léčiv a potravinových doplňků z běžných lékáren. Nabízíme také zdravotnické potřeby a pomůcky.

Obchodní zástupce dodavatelů zdravotnických prostředků.

Prodej přípravku JODIS koncentrát - doplněk stravy, pomocí kterého je možné zajistit potřebné množství jódu v organismu - právě v prodeji v našem e-shopu. Diagnostické proužky pro Oftalmologii k vyšetření suchého oka a drobných erozí.

Naše firma GPS Praha, spol. s r.o. je výhradním distributorem a servisním střediskem pro část sortimentu koncernu Tyco Healthcare, druhé největší zdravotnické firmy na světě. Na českém trhu působíme již od roku 1990, patříme tedy mezi nejstarší dodavatele zdravotnického materiálu a přístrojů. Téměř patnáctiletá tradice a zkušenosti nám ...

Dodávka, prodej zdravotnické techniky POCT přístroje a rychlá diagnostika.

Distribuce zdravotnického materiálu.

Činnost: - dovoz zdravotnické techniky a speciálních materiálů pro zdravotnictví. Našimi doménami jsou obory: - oftalmologie - ORL - neurochirurgie - dermatologie. Dodáváme slovenským a českým lékařům a optikům nejkvalitnější přístroje, nástroje a materiály dostupné na světových trzích. Naše komplexní servisní podpora ...

Společnost LIPOELASTIC a.s. je předním světovým výrobcem kompresního pooperačního prádla. V rámci České republiky pak disponuje nejucelenější nabídkou produktů s využitím v plastické a estetické chirurgii.

Dodavatel materiálu pro intervenční kardiologii.

Prodej zdravotní techniky a zdravotního materiálu.

Prodej elektrických nákupních košíků a skůtrů pro tělesně postižené

Comesa, spol. s.r.o. - dovozce - zdravotnický materiál, nástroje a přístroje pro zdravotnictví z celého světa, vybavení laboratoří. Samostatné dodávky, servis, pro obory: 1.) Intervenční kardiologie, radiologie - Balónky TAA & PTCA, diagnostické katetry, vodící katetry - Kardiologické a periferní stenty, vodící dráty, balónkové ...

Generální dodavatel, e-shop: -lékařské přístroje BioBeam, BioNase, BioStick, HairMax.

Přímý dovozce, velkoobchod a distribuce asistenčních pomůcek pro nedoslýchavé a seniory

Nabízíme internetový prodej: - doplňky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, přípravky na hubnutí, kosmetiku, zdravotní potřeby a to i v dárkových baleních. Dodávky poštou i kurýrem.

Výhradní zastoupení značky Laboratoires URGO: - prostředky zdravotnické techniky (PTZ)-zdravotnický materiál - náplasti URGO (nealergizující, voděodolné, pružné, na kuří oka) - nová řada HI-TECH náplastí URGO-hojí popáleniny, odřeniny, řezná poranění, puchýře - OTC přípravky řady HUMEX na chřipku, rýmu, suchý kašel - krytí pro mokrou terapii ...

Naše společnost poskytuje komplexní služby pro zdravotnická zařízení.

Distribuce a prodej: - dentálních - stomatologických - desinfekčních prostředků společnosti Schülke & Mayr.

Výroba, prodej a servis zdravotnické techniky a wellness. Nabízíme: - vířivé vany - lehátka a stoly - přístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované přístroje - magnetoterapie - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapie, parafínové lázně a kryoterapie.

Maloobchodní prodej zdravotnických pomůcek, zdravotní obuvi, plaveckých pomůcek, bandáží, ortéz, zdravotních polštářů a míčů.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej spotřebního lékařského a laboratorního materiálu; výroba a opravy lékařských přístrojů, nástrojů a zdravotnických potřeb. Velkoobchod s potřebami pro dentisty, laboratoře, nemocnice, lékárny, vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

Bandáže, ortézy a podpatěnky švédské firmy Rehband jsou na našem trhu již od roku 1993.