Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Dodávka, prodej: - zdravotnický, stomatologický materiál.

Výhradní dovozce hygienických potřeb firmy TZMO: - hygienické potřeby pro ženy a děti - inkontinentní pomůcky - zdravotnický materiál.

Prodej, import, distribuce: - chirurgické pomůcky - zdravotnický materiál

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - zdravotnické potřeby, pomůcky - vozíky - berle, hole - zvedáky - polohovací postele - toaletní židle Pobočky: Brno tel.: 549 215 229 České Budějovice tel.: 387 203 845 Opava tel.: 553 663 231

Velkoobchod se speciálním zdravotnickým materiálem pro obory: -hematologie. -kardiologie. -urologie. -radiologie.

Distributor vybraných pomůcek dentální hygieny (zubní kartáčky pro dospělé a děti, mezizubní kartáčky, dentální nitě, z. pasty) značek Curaprox, TePe, Firefly, Dr. Fresh, President, Elmex, Meridol. Velkoobchod, maloobchod.

Nabízíme širokou škálu: - zubní techniky - zubní materiál - výplňový materiál - RTG - bělení zubů - dokončování a leštění - cementy - prevence atd.

Výroba: - ortopedickoprotetické pomůcky - stehenní a bércové protézy, epitézy a protézy horních končetin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribude, e-shop - dentální výrobky - zubní kartáčky, mezizubní kartáčky - vše pro zubní hygienu, hygienu dutiny ústní - zdravotnické nástroje pro zubaře a dentální hygienu.

Sluchadlová akustika spol. s r. o., zástupce firmy Interton pro Českou republiku. Zabýváme se prodejem sluchadel a výrobou individuálních ušních tvarovek.

Výroba, velkoobchod, distribuce: - produkty pro terapii vlhkého hojení ran - dezinfekční prostředky pro zdravotnictví.

Prodej: - speciální zdravotnický materiál. Zásobování: - nemocnice, lékárny.

Lékárna - prodej léků, léčiv, zdravotnických pomůcek.

Činnost: - poskytování domácí zdravotní péče - půjčovna kompenzačních pomůcek Pobočky: - Benešov - Český Brod - Kolín - Zruč nad Sázavou - Most - Teplice - Ústí nad Labem

Prodej a výdej léků, zdravotnických potřeb

Agentura domácí zdravotní péče. Půjčovna, zapůjčení: - invalidní vozíky - toaletní křesla - chodítka - infuzní stojany.

Výroba zdravotnických prostředků a vybavení v nouzi - zdravotnické přístroje a nástroje - lékařské tašky a nosiče.

Dodávka, logistika: - zdravotnický materiál - léčivé přípravky.

Naše společnost nabízí frekvenční generátor Super Ravo Zapper, Plazmový generárot, Ramaloop a další přístroje pro alternativní medicínu. Jedná se o techniku, která není v současné době oficiálně uznána za zdravotnické přístroje.

Prodej, e-shop - kosmetika - potravinové doplňky - zdravotní pomůcky - relaxační polštáře - knihy.

Internetový obchod - zdravotnické potřeby pro alergii