Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Ekologické hospodářství Střítež nad Bečvou. Chov ovcí, masného skotu, prasat, nosnic, výkrm hus a kuřat. Ustájování koní. Produkce jehněčího, vepřového, husího a kuřecího masa. Produkce vajec. Ekologická polní produkce. Služby pro zemědělství.

Výroba: - živočišná, - rostlinná.

Jezdecký oddíl, jezdectví. Dostihová a klusácká stáj. Chov a výcvik: -koní, koně na ustájení.

Zemědělská výroba: -živočišná, krávy, mléko. Autodoprava: -nákladní -zemědělské stroje. Oprava: -zemědělské stroje. Účtárna.

Soukromý zemědělec Výroba: -zemědělská živočišná: -chov skotu (krávy) na maso.

Zpracování a prodej: - rostlinná a živočišná výroba

Hřebčín Napajedla. Ustájení koní. Chov anglického plnokrevníka. Sídlo: - Otrokovice, Moravní 1636.

Ekologická farma. Chov: - ovce - krávy. Služby: - lisování, balení senáže - sečení.

Farma. Rostlinná výroba - kukuřice, oves, brambory, česnek, proso, ječmen, pšenice. Živočišná výroba - slevice, kuřata, husy, ovce. Mulčování. Lisování slámy. Zemědělské práce. Prodej zemědělských a chovatelských potřeb.

Služby: - jízda na koni - projížďky na koni - ustájení koní - výcvik koní - trénink jezdců s osobním trenérem - výuka westernového ježdění. Aktivity: - pořádání dětských táborů - letní tábor, příměstský tábor s koňmi - rekreační pobyty pro děti i dospělé - firemní akce a teambuildingové aktivity. Ubytování v dřevěných ...

Jezdectví: - pořádání dětských táborů, letní tábory na koních - vyjížďky na koních.

Výuka jízdy na koních. Vyjížďky na koni. Hypoterapie. Příměstské tábory u koní. Chov a a trénink koní.

Zemědělské družstvo. Výroba: - rostlinná a živočišná výroba - chov skotu - krmné směsi, krmivo.

chov: - ovce - masné plemeno ovcí SUFFOLK. Pěstování: - ovocný sad s krajovými odrůdami jabloní, hrušek, trnek, oskoruší. Prodej: - kozí sýry - vlašské ořechy v BIO kvalitě - jablka v BIO kvalitě.

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Biofarma s chovem krav plemene Jersey a východofríských ovcí, a mlékárnou zabývající se zpracováním vlastní produkce.

Chovatelská stanice: - psů. Služby: - stříhání a úprava psů.

Maloobchod, prodej: -zvířata pro zájmové chovy: -Uherské Hradiště, Štěpnická 1049.

Biofarma - chov domácích zvířat. Ubytování v apartmánech.

Ekofarma v obci Lípa u Zlína nabízí na prodej biomaso z vlastního chovu - jehněčí, skopové maso. Provozujeme ekojatka. Dodáváme maso především v regionu Zlínský kraj. Jsme držitelé certifikátu ekologické zemědělství. Zemědělská farma, výroba: - chov skotu plemene Limousine, HighLand - chov ovcí plemene Romney. Služby: - lisování, ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Prodej: - zemědělské výrobky.